Bursa

Lista articolelor despre bursa pe AflaCum.ro

Articole despre bursa

Citeste cele mai noi articole despre bursa publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre bursa, pe AflaCum.ro!

Contrar aparentelor bursa nu este doar pentru oameni bogati. Investiile sunt cea mai buna cale de a castiga bani si de a obtine independenta financiara. Iata cum puteti investi sume mici de bani, in mod inteligent:

Asigurati-va stabilitatea financiara, inainte de a investi bani la bursa, deoarece acest lucru presupune anumite riscuri si este indicat sa pastrati un fond de urgenta, in caz ca ramaneti someri sau ca se intampla ceva neprevazut.

Alegeti un un tip de cont adecvat, potrivit nevoilor voastre de investitii. Este indicat sa deschideti mai multe conturi, in care sa va tineti investitiile.

Daca ai fost suficient de norocos sa primesti o bursa pentru facultate sau studii postuniversitare, de ce sa nu iti exprimi recunostinta persoanei, familiei sau entitatii care ti-a adus aceasta bursa?

Trimiterea unei scrisori personale de multumire te pune intr-o lumina buna ca beneficiar. Arata ca ai abilitati si aptitudini sociale. E de asemenena important pentru donatori, care vor sa stie mai multe despre persoana pe care au ajutat-o sa-si atinga telul formidabil al unei educatii superioare.

In orice caz, crearea unei scrisori de  multumire bine scrisa, nu e un lucru dificil, daca tii minte cateva sugestii.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.