Cai respiratorii, medicamente

Lista articolelor despre cai respiratorii si medicamente pe AflaCum.ro

Articole despre cai respiratorii si medicamente

Citeste cele mai noi articole despre cai respiratorii si medicamente publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cai respiratorii si medicamente, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului  Cefozon si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Cefozon este indicat în: infectii ale cailor respiratorii superioare si inferioare, infectii biliare, hepatice, peritonite, alte infectii în cavitatea abdominala inclusiv în bazin: afectiuni inflamatorii pelvine, endometrite, infectii ale tractului genital feminin.

Infectii ale tractului urinar (inclusiv gonoree), infectii cutanate si ale tesuturilor moi, arsuri, plagi infectate.

Indicatii: Afectiunile inflamatorii acute si cronice ale mucoasei bronsice.

Prezentare farmaceutica: Picaturi cu substante active pur vegetale. Pentru a combate mai bine efectele infectiilor cailor respiratorii superioare cu mijloace fitoterapeutice (plante medicinale), este indicata utilizarea combinatiilor de mai multe substante active. Flacoane a 30 ml Bronchicum picaturi.

Compozitie: 100 ml solutie contin ca substante terapeutic active: tinctura de cimbru (1:5) 22 ml, tinctura de sapunel (1:5), 19 ml, tinctura de coaja de quebracho (1:5) 14 ml. Alte componente: sirop special, ulei de eucalipt, mentol, etanol, apa pura. Cimbrul: are actiune bronhospasmolitica (calmeaza contractiile bronhiilor), expectoranta (favorizeaza eliminarea prin tuse a secretiilor bronsice) si antibacteriana (distruge flora microbiana ce a declansat afectiunea respiratorie). Radacina de sapunel actioneaza mai ales ca fluidifiant al secretiilor bronsice. Coaja de Quebracho: substantele din compozitia acesteia stimuleaza functia respiratorie. Combinarea proprietatilor acestor plante reuneste armonios efectele lor terapeutice si permite o actiune cuprinzatoare asupra inflamatiei acute sau cronice a mucoasei bronsice.

Aerodin este indicat pentru prevenirea infectiilor nespecifice ale cailor respiratorii (rinite, sinuzite, amigdalite, faringite, laringite, bronsite) si pregatirea preoperatorie in interventiile chirurgicale O.R.L.

Prezentare: Aerodinul este o suspensie bacteriana partial lizata, in solutie cloruro-sodica izotonica, cuprinzand 10 dintre speciile bacteriene mai frecvent intalnite in infectiile cailor respiratorii (Streptococcus pyogenes, Streptococcus faecalis, Streptococcus pneumoniae, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae, Pseudomonas aeruginosa,

Neisseria catarrhalis, Haemophilus influenzae, Escherichia coli, Proteus vulgaris). Densitatea finala este de 177 U.O.I. Este livrat in cutii a 5 fiole de 5 ml pentru aerosoli; cutii a 12 fiole de 1 ml pentru instilatii. Prezervant: Mertiolat de sodiu 0,0025%.

In orice familie, exista, probabil, o trusa de prim ajutor. Unii pun mai mult pret pe ea, dotand-o cu tot ce trebuie, altii au minimum de medicamente, pentru raceala si mici accidente. Indiferent in ce categorie te afli, trebuie sa stii ca medicamentele se pastreaza dupa anumite reguli.

Iata o lista de greseli comune pe care oamenii le fac in privinta trusei de prim ajutor:

1. Incalci conditiile de depozitare. Toate pastilele isi pierd efectul, in conditii de umiditate crescuta. Nu le pastra, asadar, in baie, chiar daca ai acolo un dulap. Bucataria nu este, de asemenea, un loc propice pentru depozitarea medicamentelor. Fluctuatiile de temperatura si umiditatea constanta influenteaza negativ calitatea medicamentelor. Cel mai bine ar fi sa depozitezi medicamentele in dormitor sau in camera de zi(living).

Iei medicamente? Atunci e bine sa ai o alimentatie echilibrata, astfel incat pastilele sa produca efectul scontat, iar efectele secundare sa fie cat mai mici. Spre exemplu, trebuie sa stii ca un anumit fruct nu se consuma in timpul medicatiei, deoarece taie sau creste efectul medicamentelor si iti poate pune sanatatea in pericol.

De ce sa nu mananci grapefruit in perioada in care iei medicamente. Acest citric opreste actiunea anumitor medicamente si le impiedica sa se descompuna in ficat si intestine. Potrivit cercetatorilor, sunt medicamente care interactioneaza cu acest fruct.

 

Citeste si: Cum sa-ti protejezi MEMORIA. 10 medicamente de EVITAT

 

Medicamentele pe care le iei iti fac mai mult bine sau mai mult rau? E genul de intrebare la care n-o sa gasesti niciodata un raspuns complet. Da, tratamentele nu sunt ideale, insa reprezinta singura cale stiintifica in lupta contra bolilor. Din pacate, de cele mai multe ori, medicamentele au efecte secundare care pot afecta sanatatea.

Nu stim daca responsabilii din industria medicamentelor ar putea crea sau vor sa creeze pilule fara efecte secundare. Sunt multe scenarii pe baza acestui subiect, iar tema articolului nostru e alta. Ce stim cu exactitate este ca unele dintre medicamente provoaca efecte grave, precum caderea parului, pierderea poftei de mancare sau insomnie.

Astazi, iti prezentam o lista de 10 medicamente care pot avea repercusiuni grave asupra memoriei. Topul este intocmit pe baza unor expereinte traite de persoane care au folosit respectivele medicamente si nu reprezinta un adevar stiintific. Pentru orice problema legata de medicamentele tale, contacteaza imediat medicul!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Sportivilor li se intampla in mod frecvent sa-si rupa degetele, insa acest lucru se poate intampla oricui,...
De multe ori parintii au de-a face cu incapatanarea copiilor, atunci cand trebuie sa le administreze medicamente,...
Daca ai obiceiul sa te tratezi cu medicamente solubile este momentul sa stii cum iti pot afecta...
Piscaturilde de purici pot fi foarte deranjante, deoarece cauzeaza mancarimi si o senzatie de disconfort. Exista, insa,...
Coastele rupte sau fracturate sunt rezultatul unei traume in zona pieptului, cum ar fi o lovitura, o...
Citeste prospectul medicamentului Vaccin piocianic (pseudomonas aeruginosa) polivalent si afla pentru ce este indicat si cum se...