Caine obiecte, caine dresaj

Lista articolelor despre caine obiecte si caine dresaj pe AflaCum.ro

Articole despre caine obiecte si caine dresaj

Citeste cele mai noi articole despre caine obiecte si caine dresaj publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre caine obiecte si caine dresaj, pe AflaCum.ro!

Antrenarea cainelui pentru a elibera un obiect la comanda este esentiala pentru a-l mentine in siguranta si pentru a preveni dezvoltarea unor comportamente prea protective, care presupun mai multa agresivitate. Trebuie sa stii ca poti dresa un caine indiferent daca e pui sau e mai in varsta. Unele rase vor invata mai repede, iar in cazul altora va fi nevoie de mai multa rabdare si de  antrenament constant. Important e ca se poate!

Cum sa dresezi cainele astfel incat sa renunte la obiectul preferat

A. Configurarea spatiului destinat dresajului

Sa dresezi un caine sa isi faca nevoile unde trebuie poate fi destul de dificil cand locuiesti intr-un apartament, deoarece nu ii poti instala o usa pentru catei.  Cheia succesului in acest proces este sa incepi dresajul de la o varsta cat mai mica si sa fii insistent.

Fa-i catelului un program de mancat regulat, pentru a putea sa+ti dai seama cand va avea nevoie sa iasa afara. Recompenseaza-l de fiecare data cand se comporta exemplar. Inainte sa iti dai seama, catelul tau va alerga spre usa si va da din coada pentru a te anunta, in loc sa faca in casa. Iata cum poti sa iti dresezi animalul de companie sa faca la olita in apartament.

Partea I. Rutina de iesit

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.