Canapea, canapea curatare

Lista articolelor despre canapea si canapea curatare pe AflaCum.ro

Articole despre canapea si canapea curatare

Citeste cele mai noi articole despre canapea si canapea curatare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre canapea si canapea curatare, pe AflaCum.ro!

Canapeaua ta s-a murdarit peste masura si nu stii cum sa o cureti? Ai putea sa apelezi la un serviciu profesionist, dar e foarte posibil sa te coste cam mult. Pe de alta parte, poti incerca sa cureti canapeaua folosind o formula de casa. Ai nevoie de pricepere, putin bicarbonat de sodiu, apa si ceva otet. Despre aceste formule , in materialul de mai jos!

Cum sa cureti in mod natural canapeaua. Verifica eticheta canapelei. Pe aceasta eticheta vei gasi, cel mai probabil litere precum:  W, WS, S sau X. Vei curata canapeaua cu o sokutie de casa doar daca pe eticheta ai litera W sau WS. Explicatie:

- W inseamna ca poti utiliza un produs de curatare pe baza de apa;

Canapelele se diferentiaza prin calitate, rezistenta si pret.

Iata cum poate fi apreciata calitatea unei canapele:  

Analizati in primul rand rama, deoarece aceasta constituie structura de rezistenta a unei canapele. Ramele de calitate sunt facute din lemn masiv si uscat. Daca lemnul din care este facuta rama nu este uscat, aceasta va putrezi din interior spre exterior. Evitati ramele din plastic, deoarece acestea se pot rupe foarte usor. Puteti opta de asemenea pentru o rama metalica, insa exista riscul aparitiei ruginii.

Alegeti o canapea confortabila, cu arcuri rezistente si flexibile.

Nimic nu e mai grozav si mai relaxant decat sa vizionezi un film minunat pe un ecran mare, in timp ce mananci pizza sau popcorn in timp ce stai pe o frumoasa canapea de piele.

Dar s-ar putea ca si canapeaua ta de piele sa nu reziste in continuare weekend-urilor tale cu filme, daca se uzeaza. Majoritatea oamenilor care detin o canapea sau orice alta piesa de mobilier facuta din piele, n-au nici cea mai vaga idee despre cum trebuie ingrijite aceste investitii mari. In cazul in care canapeaua ta de piele mai poate fi salvata, trebuie neaparat sa gasesti mijlocul potrivit de a o intretine corespunzator.

Iata cateva sfaturi generale pentru intretinerea canapelelor de piele:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.