Carne curcan, retete craciun

Lista articolelor despre carne curcan si retete craciun pe AflaCum.ro

Articole despre carne curcan si retete craciun

Citeste cele mai noi articole despre carne curcan si retete craciun publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre carne curcan si retete craciun, pe AflaCum.ro!

Carnea de curcan constituie o alternativa la cea de porc, mai ales de sarbatori, cand pregatim multe feluri de mancare.

Curcanul umplut este o reteta ideala de Craciun. Iata cum se prepara umplutura:

Ingrediente ( pentru 15 portii):

Salamul de biscuiti cu banane reprezinta un desert delicios. Nu e dificil de preparat si nici nu necesita un timp de pregatire prea mare.

Salam de biscuiti cu banane. Ingrediente:

- 300 grame de biscuiti digestivi(daca folositi biscuiti normali aveti nevoie de doar 150 grame pentru ca sunt mai usori si bineinteles mai multi);

Colacul nu lipseste de pe mesele de Craciun ale credinciosilor din Romania. E o traditie de mult pastrata care ofera insemnatate acestei mari sarbatori crestine. Daca obisnuiai sa cumperi colac pentru masa de sarbatoare, te sfatuim sa schimbi obiceiul. Fa colacul in caldurica propriei bucatarii. Nu e chiar atat de dificil. Trebuie sa ai rabdare si bineinteles suficient timp.

 Colac cu merisoare. Ingrediente pentru maia:

- 200 mililitri de lapte cald;

- 7 grame de drojdie uscata;

Pieptul de curcan gatit incet, intr-un aragaz lent(slow cooker), se poate transforma intr-o delicatese. Daca te pricepi sa il gatesti, evident :) Iata o reteta pe care cu siguranta o vei incerca!

Ingrediente:

- 2 kilograme de piept de curcan cu piele (de preferinta, cu os), proaspat sau dezghetat;

Vrei sa pui ceva aparte pe masa de Craciun, fara un efort considerabil? Ai putea incerca sa prepari TARTINE VESELE, niste aperitive festive care vor bucura atat ochii cat si papilele celor dragi.

Ingrediente pasta de branza:

- 300 g branza de vaci;

Toba nu lipseste de pe masa romanilor in perioda Craciunului. Cu siguranta, cei mai multi ati auzit de toba de porc. Exista, insa, o alternativa la fel de gustoasa, pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, nu pot sa nu vor sa consume carne de la Ghita: toba de pui!

Astazi, iti prezentam o reteta de toba simpla, astfel incat poate fi facuta si de gospodinele de la oras. Inainte de a te apuca de treaba, nu uita sa alegi un recipient de suc cu forma rotunda pentru a da forma rotunda tobei.

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa