Carnet auto

Lista articolelor despre carnet auto pe AflaCum.ro

Articole despre carnet auto

Citeste cele mai noi articole despre carnet auto publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre carnet auto, pe AflaCum.ro!

Vrei sa devii sofer? Nu e suficient sa cunosti Codul Rutier! E necesar sa fii si sanatos. Exista o serie de boli care interzic conducerea autoturismelor. Mai mult, unele dintre aceste afectiuni te impiedica sa mai urci la volan chiar daca esti un sofer cu experienta.

Boli care interzic conducerea autoturismelor:

- boli de vedere. Daca suferi de o astfel de afectiune, poti perciclita viata ta si a celorlalti participanti la trafic, daca conduci pe drumuri publice. Daca nu reusesti sa mai apreciezi corect distantele, daca nu mai vezicum trebuie la distanta, daca nu mai distingi culorile sau nu te mai descurci pe timp de noapte pe sosele, e cazul sa predai permisul la politie. Sa nu crezi ca poti pacali sistemul! Vei fi depistat, deoarece medicul de familie are obligativitatea sa precizeze in dosar de ce afectiuni suferi. Probabil, nu se va incurca sa le omita, deoarece amenzile sunt foarte mari pentru astfel de nereguli.

Ai tot dat de carnet si nu ai reusit sa iei examenul auto? Mai incearca si nu dispera. Sau nu mai incerca! Da, ai citit bine! Poti conduce si fara permis auto, in mod legal! Ai nevoie de un atestat de la o scoala de soferi autorizata si de o masina precum cele din lista de mai jos.

Producatori precum Aixam, Chatenet sau Bellier produc modele care nu necesita permis auto. Sa vedem, pe scurt, cateva exemple:

1. Chatenet CH26

Ridicarea permisului auto sau a placutelor de inmatriculare a devenit o aventura pentru bucuresteni si ilfoveni. Cozi uriase la ghisee, trezit cu noaptea in cap si zile intregi pierdute. Cam acestea sunt experientele pe care  le traiesti la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Pentru a reduce timpul de asteptare de la ghisee, MAI a luat, la finele lunii noiembrie, o serie de masuri pe termen scurt si mediu. Iata care sunt acestea

1. prelungirea programului de lucru, prin introducerea unei ture suplimentare. De luni, 28 noiembrie a.c., preluarea si eliberarea documentelor la Serviciile Publice Comunitare Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti si Ilfov se desfasoara in intervalul orar 07.00- 21.00;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.