Carnet sofer

Lista articolelor despre carnet sofer pe AflaCum.ro

Articole despre carnet sofer

Citeste cele mai noi articole despre carnet sofer publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre carnet sofer, pe AflaCum.ro!

Vrei sa devii sofer? Nu e suficient sa cunosti Codul Rutier! E necesar sa fii si sanatos. Exista o serie de boli care interzic conducerea autoturismelor. Mai mult, unele dintre aceste afectiuni te impiedica sa mai urci la volan chiar daca esti un sofer cu experienta.

Boli care interzic conducerea autoturismelor:

- boli de vedere. Daca suferi de o astfel de afectiune, poti perciclita viata ta si a celorlalti participanti la trafic, daca conduci pe drumuri publice. Daca nu reusesti sa mai apreciezi corect distantele, daca nu mai vezicum trebuie la distanta, daca nu mai distingi culorile sau nu te mai descurci pe timp de noapte pe sosele, e cazul sa predai permisul la politie. Sa nu crezi ca poti pacali sistemul! Vei fi depistat, deoarece medicul de familie are obligativitatea sa precizeze in dosar de ce afectiuni suferi. Probabil, nu se va incurca sa le omita, deoarece amenzile sunt foarte mari pentru astfel de nereguli.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.