Casa curatenie

Lista articolelor despre casa curatenie pe AflaCum.ro

Articole despre casa curatenie

Citeste cele mai noi articole despre casa curatenie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre casa curatenie, pe AflaCum.ro!

Produsele de curatat de uz casnic sunt eficiente, dar toxice, in marea lor majoritate! Din fericire, le poti inlocui cu produse mai sigure, ecologice, care, la randul lor, functioneaza cu adevarat, fara sa iti puna sanatatea in pericol.

Alimente care te ajuta la pastrarea curateniei in casa:

1. Banane. Poti folosi bananele pentru a crea o capcana pentru muste. Pune o banana trecuta si ceva sapun de vase in interiorul unui borcan. Fa, apoi, o palnie din hartie pe care o vei aplica pe gura borcanului. Mirosul bananei e ademenitor pentru mustele nesuferite, care vor pica in capcana. Odata intrare in borcan, nu mai au scapare, datorita sapnului si palniei.

Casa trebuie sa fie mereu curata, daca vrei sa te simti cu adevarat bine, dupa o zi obositoare de munca. Ce te faci, insa, cand ai scapat lucrurile de sub control, iar caminul tau pare o aglomerare interminabila de obiecte inutile. Pai... cauti o metoda sa le reorganizezi. Azi, iti dam o mana de ajutor.

Metode eficiente de curatenie:

1. Metoda japoneza. Marie Kondo a patentat aceasta metoda foarte usor de aplicat. Principul ei de baza: ramai organizat , indiferent daca stai in casa ta sau in a altui(chirie, gazda etc).

Curatenia din casa este o mare provocare pentru orice gospodina. Bucataria si baia sunt locurile in care se straduiesc in permanenta sa pastreze curat. Iar pentru asta folosesc, de cele mai multe ori, produse de curatare pe baza de chimicale, fara sa inteleaga ca sunt nocive pentru organismul uman.

Din fericire, exista si alternative naturale pentru curatarea murdariei din casa. Astazi, iti prezentam un amestec care lasa locul curat, indiferent de suprafata!

Ai nevoie de:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.