Casa vara, casa ieftina

Lista articolelor despre casa vara si casa ieftina pe AflaCum.ro

Articole despre casa vara si casa ieftina

Citeste cele mai noi articole despre casa vara si casa ieftina publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre casa vara si casa ieftina, pe AflaCum.ro!

Construirea unei case in Romania nu e la indemana oricui. E nevoie de pricepere si, mai ales, de multi bani. Asta, in general. Pentru ca exista, totusi, o solutie inedita de a ridica o casa cu doar 1000-1200 lei!

Poate parea o gluma, dar poti construi o casa cu 250-270 dolari. A demonstrat-o un englez din Oxfordshire. Michael Buck, un fost profesor de arta, a reusit perfomanta sa ridice o casa, ce-i drept de vara, cu aceasta suma modica. Pentru a reusi miracolul, britanicul a folosit, in general, materie prima: lut si lemn. A mai avut nevoie de cateva folii de tabla, de cateva geamuri si de paie.

Pentru a reduce costurile la minimum, Buck nu a investit intr-un sistem de incalzire centralizata. A dotat casa de vara cu o soba pe lemne. De asemenea, locuinta nu dispune de apa curenta si nici de electricitate. Pentru o oaza de relaxare, nici nu era cazul, am spune noi. Casa de hobbit este invelita cu straturi de paie.

Vara simti nevoia sa schimbi atmosfera din casa ta. E firesc! Depresia asternuta peste iarna grea trebuie alungata. Probabil, te gandesti ca ai nevoie de multi bani pentru a face o astfel de schimbare. Ei bine, nu e deloc asa!

Iata cum poti pregati casa pentru vara, ieftin si eficient.

1. Usa de la intrare. E primul loc caruia sa-i aloci o schimbare radicala. Vopseste aceasta usa in culoarea favorita. Poate fi chiar si o nuanta indrazneata. Atata vreme cat adaugi energie casei tale, e perfect!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.