Case foarte ieftine

Lista articolelor despre case foarte ieftine pe AflaCum.ro

Articole despre case foarte ieftine

Citeste cele mai noi articole despre case foarte ieftine publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre case foarte ieftine, pe AflaCum.ro!

Unii oameni viseaza sa aiba o casa confortabila, mica. Altii ar vrea sa traiasca intr-un conac langa mare, daca se poate. In zilele noastre, nu mai e atat de greu sa-ti indeplinesti visul, deoarece unele locuinte se vand pentru doar 4-5 lei, in timp ce altele sunt oferite gratuit!

In ciuda faptului ca preturile din zona imobiliara sunt foarte mari, exista ceva alternative, potrivite mai ales daca nu dispui de multi bani. In acest sens, iti dam o mana de ajutor. Iata cateva locuri din lume unde poti cumpara o casa cu 5 lei sau chiar o poti primi gratis!

Sambuca, Italia. Italia a declansat o moda a caselor vechi vandute cu doar 1 dolar(4-5 lei). Aceste locuinte sunt situate in diferite sate din diferite regiuni ale tarii prea putin populate. O multime de tineri din intreaga lume au fost si sunt interesati de aceste oferte incredibile! Sambuca, spre exemplu, este unul dintre numeroasele sate italiene unde exista inca locuinte care costa doar 1 dolar. Exista, evident, anumite conditii. Ai obligatia sa investesti in renovarea locuintei 15 000 dolari in maximum 3 ani.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.