Certificat

Lista articolelor despre certificat pe AflaCum.ro

Articole despre certificat

Citeste cele mai noi articole despre certificat publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre certificat, pe AflaCum.ro!

Cursurile de resuscitare cardiopulmonare si de foloisire a defibrilatoarelor externe automate sunt necesare persoanelor care sunt responsabile cu situatii de urgenta la locul de munca, salvatorilor pofesionisti, cadrelor didactice si angajatilor sistemului de sanatate.

Iata cum puteti obtine o asemenea diploma:

Interesati-va ce fel de certificat va este necesar. Majoritatea centrelor de formare ofera diferite tipuri de cursuri de resuscitare cardiopulmonara, specifice mai multor tipuri de profesii si medii de lucru ( sistem de sanatate- spitale, cabinete stomatologice, ambulanta sau domeniu public –scoala, birouri, sali de gimnastica).

Daca doriti sa depasiti un anumit record sau aveti idei pentru unul nou, puteti sa aplicati pentru Cartea Recordurilor.

Iata ce conditii trebuie sa indepliniti ca sa aveti sansa de a figura in Cartea Recordurilor dupa doborarea unei performante mondiale:

In primul rand trebuie sa alegeti un record, pe care doriti sa-l depasiti sau sa-l validati, tinand cont de urmatoarele aspecte:

Cu toate emotiile prilejuite de nasterea unui copil, la care se adauga confuzia obisnuita din institutiile romanesti, multi parinti se trezesc ca au uitat sa scoata certificatul de nastere al nou-nascutului.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati, pentru a va inregistra copilul dupa nastere si a evita plata de amenzi:

Declarati nasterea copilului! Trebuie sa declarati nasterea copilului (in termen de trei zile) in maternitate sau la dispensarul medical teritorial (daca nasterea s-a produs acasa).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.