Afla cum poti aplica pentru Cartea Recordurilor

Afla cum poti aplica pentru  Cartea Recordurilor

Daca doriti sa depasiti un anumit record sau aveti idei pentru unul nou, puteti sa aplicati pentru Cartea Recordurilor.

Iata ce conditii trebuie sa indepliniti ca sa aveti sansa de a figura in Cartea Recordurilor dupa doborarea unei performante mondiale:

In primul rand trebuie sa alegeti un record, pe care doriti sa-l depasiti sau sa-l validati, tinand cont de urmatoarele aspecte:

- Evitati lucrurile care nu sunt considerate recorduri.

- Evitati chinuirea animalelor.

- Nu faceti lucruri ilegale.

- Evitati lucrurile periculoase sau scandaloase.

- Asigurati-va ca recordul vostru va fi interesant pentru multa lume.

Luati legatura cu Cartea Recordurilor Guinness, accesand site-ul http://www.guinnessworldrecords.com.
 

Dati click pe "Break a record" si urmati instructiunile afisate pe ecran. Dati cat mai multe detalii in legatura cu recordul personal.

Cartea Recordurilor Guinness verifica detaliat anumite aspecte, inainte de a accepta sau a respinge propunerile pentru recorduri, asadar obtinerea aprobarii poate dura cateva luni. Puteti, insa, sa optati pentru accelerarea procesului, prin optiunea Fast Track, avand urmatoarele avantaje:

- Veti primi aprobarea pentru record in 3 zile de la aplicare.

- Veti primi raspunsuri rapide la orice intrebare pusa pe site.

- Veti beneficia de o verificare prioritara a cererii la 3 zile dupa trimiterea dovezilor.

Accelerarea procesului de verificare costa in jur de 400 lire sterline sau 653.92 de dolari. Daca doriti sa accelerati procesul dupa trimiterea dovezilor pentru record, costul pentru Fast Track este de 300 de lire sterline sau 490,44 dolari. Acest lucru nu va va garanta acceptarea recordului, insa. Pentru mai multe detalii despre Fast Track accesati site-ul oficial.

Urmati instructiunile. Daca aplicati pentru un record existent, Cartea Recordurilor Guinness va va trimite instructiunile urmate de detinatorul actual al respectivului record. Daca este vorba de un nou record, veti primi noi instructiuni. In ambele cazuri puteti trece la urmatoarea etapa, odata ce ati primit instructiunile. 

Invitati un arbitru cu experienta la eveniment. Aceasta este doar o optiune si nu este obligatorie pentru toti cei care aplica pentru Cartea Recordurilor, insa atrage dupa sine urmatoarele avantaje:

- Verificarea imediata a recordului si primirea pe loc a certificatului oficial.

- Un articol despre record pe site-ul oficial al Cartii Recordurilor Guiness.

- Ajutor in realizarea recordului.

- Prezenta mass-mediei internationale al eveniment, etc.

Strangeti dovezi. Instructiunile primite vor contine detalii cu privire la dovezile necesare: filmari video, poze si declaratiile a cel putin 2 martori independenti.

Trimiteti toate dovezile la Cartea Recordurilor Guiness Limited. Veti primi apoi noi informatii.

Asteptati rezultatul. Daca aveti un arbitru prezent la eveniment atunci recordul va fi validat pe loc. Daca nu, dupa ce trimiteti dovezile la Cartea Recordurilor, acestea vor fi analizate de catre persoane specializate, care vor decide daca ati urmat regulile intocmai. Acest proces poate dura cateva luni, asa ca inarmati-va cu rabdare.

Daca aveti noroc veti primi certificatul de la Cartea Recordurilor Guiness in 4-6 saptamani si veti aparea in urmatorul numar al cartii recordurilor, asadar nu uitati sa va sarbatoriti reusita!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Interviul de angajare a devenit un fenomen esential, intr-o lume în care orice companie cauta cei mai...
Cu toate emotiile prilejuite de nasterea unui copil, la care se adauga confuzia obisnuita din institutiile romanesti,...