Clopidogrel

Lista articolelor despre clopidogrel pe AflaCum.ro

Articole despre clopidogrel

Citeste cele mai noi articole despre clopidogrel publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre clopidogrel, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului  Clopidogrel 1A Pharma si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Clopidogrel 1A Pharma este un medicament care contine substanta activa clopidogrel.

Este disponibil sub forma de comprimate rotunde, de culoare alba (75 mg).

Citeste prospectul medicamentului  Clopidogrel HCS si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Clopidogrel HCS se utilizeaza la adulti pentru prevenirea evenimentelor aterotrombotice (probleme cauzate de cheaguri de sange si de rigidizarea arterelor).

Clopidogrel HCS este un medicament care contine substanta activa clopidogrel. Este disponibil sub forma de comprimate rotunde, de culoare roz (75 mg).

Clopidogrel ratiopharm se utilizeaza la adulti pentru prevenirea evenimentelor aterotrombotice (probleme cauzate de cheaguri de sange si de rigidizarea arterelor).

Clopidogrel ratiopharm este un medicament care contine substanta activa clopidogrel. Este disponibil sub forma de comprimate rotunde, de culoare alba (75 mg).

Clopidogrel ratiopharm este un "medicament generic". Aceasta inseamna ca Clopidogrel ratiopharm este similar cu "medicamentul de referinta" deja autorizat in Uniunea Europeana (UE), numit Plavix. Pentru mai multe informatii despre medicamentele generice, a se vedea documentul de intrebari si raspunsuri disponibil aici.

Citeste prospectul medicamentului  Clopidogrel Teva si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Clopidogrel Teva se utilizeaza la adulti pentru prevenirea evenimentelor aterotrombotice (probleme cauzate de cheaguri de sange si de rigidizarea arterelor).

Clopidogrel Teva este un medicament care contine substanta activa clopidogrel. Este disponibil sub forma de comprimate de culoare roz (75 mg).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.