Clopidogrel, medicamente

Lista articolelor despre clopidogrel si medicamente pe AflaCum.ro

Articole despre clopidogrel si medicamente

Citeste cele mai noi articole despre clopidogrel si medicamente publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre clopidogrel si medicamente, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului  Clopidogrel 1A Pharma si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Clopidogrel 1A Pharma este un medicament care contine substanta activa clopidogrel.

Este disponibil sub forma de comprimate rotunde, de culoare alba (75 mg).

Citeste prospectul medicamentului  Clopidogrel HCS si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Clopidogrel HCS se utilizeaza la adulti pentru prevenirea evenimentelor aterotrombotice (probleme cauzate de cheaguri de sange si de rigidizarea arterelor).

Clopidogrel HCS este un medicament care contine substanta activa clopidogrel. Este disponibil sub forma de comprimate rotunde, de culoare roz (75 mg).

Clopidogrel ratiopharm se utilizeaza la adulti pentru prevenirea evenimentelor aterotrombotice (probleme cauzate de cheaguri de sange si de rigidizarea arterelor).

Clopidogrel ratiopharm este un medicament care contine substanta activa clopidogrel. Este disponibil sub forma de comprimate rotunde, de culoare alba (75 mg).

Clopidogrel ratiopharm este un "medicament generic". Aceasta inseamna ca Clopidogrel ratiopharm este similar cu "medicamentul de referinta" deja autorizat in Uniunea Europeana (UE), numit Plavix. Pentru mai multe informatii despre medicamentele generice, a se vedea documentul de intrebari si raspunsuri disponibil aici.

Citeste prospectul medicamentului  Clopidogrel Teva si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Clopidogrel Teva se utilizeaza la adulti pentru prevenirea evenimentelor aterotrombotice (probleme cauzate de cheaguri de sange si de rigidizarea arterelor).

Clopidogrel Teva este un medicament care contine substanta activa clopidogrel. Este disponibil sub forma de comprimate de culoare roz (75 mg).

Medicamentele pe care le iei iti fac mai mult bine sau mai mult rau? E genul de intrebare la care n-o sa gasesti niciodata un raspuns complet. Da, tratamentele nu sunt ideale, insa reprezinta singura cale stiintifica in lupta contra bolilor. Din pacate, de cele mai multe ori, medicamentele au efecte secundare care pot afecta sanatatea.

Nu stim daca responsabilii din industria medicamentelor ar putea crea sau vor sa creeze pilule fara efecte secundare. Sunt multe scenarii pe baza acestui subiect, iar tema articolului nostru e alta. Ce stim cu exactitate este ca unele dintre medicamente provoaca efecte grave, precum caderea parului, pierderea poftei de mancare sau insomnie.

Astazi, iti prezentam o lista de 10 medicamente care pot avea repercusiuni grave asupra memoriei. Topul este intocmit pe baza unor expereinte traite de persoane care au folosit respectivele medicamente si nu reprezinta un adevar stiintific. Pentru orice problema legata de medicamentele tale, contacteaza imediat medicul!

Colesterolul marit este un semnal de alarma tras de organism cum ca ceva este in neregula. Iata ce puteti face pentru a scadea nivelul acestuia fara medicamente:

1. Consumati mai putini carbohidrati si evitati sa mancati peste masura.

2. Consumati zilnic multe legume proaspete si o cantitate moderata de fructe, pentru a evita cresterea in greutate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

De multe ori parintii au de-a face cu incapatanarea copiilor, atunci cand trebuie sa le administreze medicamente,...
Daca ai obiceiul sa te tratezi cu medicamente solubile este momentul sa stii cum iti pot afecta...
Piscaturilde de purici pot fi foarte deranjante, deoarece cauzeaza mancarimi si o senzatie de disconfort. Exista, insa,...
Coastele rupte sau fracturate sunt rezultatul unei traume in zona pieptului, cum ar fi o lovitura, o...
Citeste prospectul medicamentului Vaccin piocianic (pseudomonas aeruginosa) polivalent si afla pentru ce este indicat si cum se...
Citeste prospectul medicamentului Vaccin stafilococic, pentru tratamentul acneei si al foliculitei stafilococice si afla pentru ce este...