Coca-cola

Lista articolelor despre coca-cola pe AflaCum.ro

Articole despre coca-cola

Citeste cele mai noi articole despre coca-cola publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre coca-cola, pe AflaCum.ro!

Bauturile racoritoare pe baza de Cola au iscat mereu discutii contradictorii. Unii spun ca sunt total nesanatoase, altii aduc argumente proconsum. Probabil ca adevarul este undeva la mijloc. Astazi, nu ne-am propus sa discutam despre beneficiile sau dezavantajele pe care acest tip de bautura le aduce in organism, ci despre utilitatile sale extra. Mai exact, iti aratam cum poti folosi o bautura racoritoare pe baza de Cola in scop casnic.

1. Indeparteaza rugina. Toarna Cola pe zona cu rugina. Freaca, apoi, locul afectat cu un burete. Daca rugina e veche si persista, foloseste un burete de sarma sau o foita de metal.

2. Curata monedele. Introdu monedele oxidate intr-un vas inalt si umple-l cu Cola. Dupa un sfert de ora, agita puternic recipientul. La final, spala monedele sub jet de apa.

Reteta Coca-Cola continua sa fie invaluita in mister, desi bautura a devenit foarte populara pe intreg Mapamondul. John Pemberton (1831-1888), un farmacist american, este inventatorul acestei bauturi racoritoare. De atunci si pana in zilele noastre, compania producatoare nu a dezvaluit foarte multe despre reteta. Chiar si asa regasim in mediul online si nu numai multe retete care fac trimitere la Coca-Cola.

N-o sa ne axam, astazi, pe reteta complexa a lui Pemberton, adaptata apoi de catre producatorul avizat, ci pe o reteta mai simpla, care va oferi un gust asemanator. Nu vei folosi alcool sau cofeina, asa cum se intampla in reteta de baza!

Ingrediente pentru 1,5 litri de Coca-Cola:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.