Colon iritabil

Lista articolelor despre colon iritabil pe AflaCum.ro

Articole despre colon iritabil

Citeste cele mai noi articole despre colon iritabil publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre colon iritabil, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Colospasmin , comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Sindrom de colon iritabil in forma sa primara; iritarea colonului asociata cu leziuni organice ale tractului gastrointestinal de exemplu: diverticuloza sau diverticulita colonului, enterite regionale, boli ale vezicii biliare si ale cailor biliare, ulcer peptic, dizenterie si inflamarea tractului digestiv.

Compozitie: Fiecare comprimat contine: clorhidrat de mebeverina 100 mg.

Citeste prospectul medicamentului  Constella si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Constella se utilizeaza pentru tratamentul simptomatic al sindromului colonului iritabil cu constipatie moderat pana la sever (SCI) la adulti.

Ce este Constella?

Citeste prospectul medicamentului  Debridat, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Simptomele polimorfe ale tractului gastrointestinal, renumite sub denumirea de sindrom de colon iritabil sau tulburari digestive functionale, in special dureri si crampe abdominale, spasme, balonari, diaree si/sau constipatie.

La copii este indicat in colici, putandu-se administra din prima saptamana de viata a sugarului, in abdomenul cronic dureros si in tulburarile de tranzit intestinal.

Citeste prospectul medicamentului ANTIDIAREICE , produse naturale si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Enterocolita estivala acuta, enterocolita cronica, dispepsii de fermentatie si putrefactie, colici gastrointestinale, meteorism de origine spastica, colon iritabil.

Forma de prezentare: Produs natural obtinut dintr-un amestec de plante medicinale, conditionat sub forma de comprimate. Flacon cu 40 comprimate.

Citeste cu atentie prospectul pentru acest medicament si afla cum se administreaza Agiocur, granule.

Indicatii: Tulburari de tranzit intestinal la pacienti cu diverticuloza sau colon iritabil; la pacienti cu anus contra naturii.

Forma de prezentare: Granule; 5 g contin 3,25 g psyllium seminte si 0,11 g psyllium tarate; cutie x 1 fl. x 250 g