Complimente

Lista articolelor despre complimente pe AflaCum.ro

Articole despre complimente

Citeste cele mai noi articole despre complimente publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre complimente, pe AflaCum.ro!

Complimentele reprezinta cuvinte de lauda, magulitoare, care au rolul de a transmite o atitudine prieteneasca, de respect, de stima , de consideratie. De multe ori, insa, ne temem sa complimentam, mai ales cand nu cunoastem suficient de bine persoanele cu care intram in contact. Motivul principal? Teama de a nu crea o impresie gresita!

Nu ar trebui sa avem, insa, rezerve atunci cand simtim nevoia de a complimenta. Daca acele ganduri sunt curate, sincere, persoana pe care o lauzi se va simti foarte bine. Sigur ca nu e de dorit sa complimentezi din complezenta sau de nevoie. Ai fi precum un actor intr-un rol care nu i se potriveste. Chiar daca ai simula foarte bine complimentul, e posibil ca persoana vizata sa simta falsitatea(vocea, privirea, gesticularile ar putea trada)

Efectele complimentelor autentice:

Nu exista nicio metoda 100% sigura prin care va puteti da seama ca cineva va iubeste cu adevarat, insa exista unele semne, care pot indica ca persoana iubita va raspunde la sentimente, in egala masura.

Iata cum puteti afla daca cineva va iubeste cu adevarat:

Daca persoana iubita va include in planurile sale de viitor si va vorbeste despre acestea ca despre un lucru firesc, atunci inseamna ca va impartaseste sentimentele.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.