Cum sa afli daca cineva te iubeste cu adevarat

Cum sa afli daca cineva te iubeste cu adevarat

Nu exista nicio metoda 100% sigura prin care va puteti da seama ca cineva va iubeste cu adevarat, insa exista unele semne, care pot indica ca persoana iubita va raspunde la sentimente, in egala masura.

Iata cum puteti afla daca cineva va iubeste cu adevarat:

Daca persoana iubita va include in planurile sale de viitor si va vorbeste despre acestea ca despre un lucru firesc, atunci inseamna ca va impartaseste sentimentele.

Daca persoana iubita va face complimente, prin care va arata ca apreciaza aspectele importante ale caracterului si personalitatii voastre, inseamna ca va iubeste cu adevarat.

Daca simtiti ca persoana iubita spune „te iubesc” din suflet, atunci inseamna ca nu sunt doar vorbe goale.

Daca iubitul sau iubita isi deschide sufletul in fata voastra, impartasindu-va gandurile, sentimentele, temerile si telurile sale, inseamna ca tine cu adevarat la voi si se simte comfortabil sa va faca confidente.

Daca persoana iubita va spune cat de mult ii lispsiti, atunci cand sunteti departe unul de celalalt si daca va trimite des sms-uri si va suna in mod frecvent, inseamna ca nu-si poate imagina viata fara voi.

Daca persoana iubita va apreciaza cu adevarat opiniile, inseamna ca va iubeste cu adevarat.

Daca o persoana va iubeste cu adevarat va asculta intotdeauna ce ii povestitit si va va raspunde cu bun simt, fara sa va intrerupa atunci cand aveti ceva sa-i spuneti.   

Daca o persoana va este alaturi intotdeauna, la bine si mai ales la greu, inseamna ca va iubeste cu adevarat.

Daca persoana iubita face gesturi mici, care voua va par foarte importante, cum ar fi sa mearga cu voi la cumparaturi sau sa va ingrijeasca cand sunteti bolnavi, inseamna ca tine cu adevarat la voi.

Daca o persoana vrea mereu sa se afla in preajma voastra, inseamana ca va iubeste.

Daca persoana iubita pune binele vostru, inaintea propriilor interese, inseamna ca are sentimente pure si sincere.

Daca iubitul sau iubita va sprijineste in orice circumstanta, indiferent de context, inseamna ca insemnati foarte mult pentru el sau ea.

Daca o persoana poate fi ea insasi in preajma voastra, in public sau in privat, inseamna ca va iubeste.

Daca persoana iubita se bucura de compania voastra, chiar daca are o zi proasta, inseamna ca va iubeste cu adevarat.

Nu in ultimul rand daca o persoana arata sentimente de empatie fata de voi atunci cand sunteti suparati, inseamna ca va iubeste.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iubirea neimpartasita este un sentiment unilateral, extrem de dureros, pentru persoana care il nutreste. Iata cum puteti...
Depresia este greu de inteles, cu atat mai mult daca aceasta ne afecteaza persoana iubita. Iata 5...
Cucerirea unei fete este primul pas intr-o relatie. Urmatoarea etapa consta in starnirea interesului acesteia. Iata cate...