Comprimate efervescente

Lista articolelor despre comprimate efervescente pe AflaCum.ro

Articole despre comprimate efervescente

Citeste cele mai noi articole despre comprimate efervescente publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre comprimate efervescente, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Prospan comprimate efervescente si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul afectiunilor bronsice, inflamatii ale tractului respirator insotite de tuse.

Mod de Prezentare

Citeste prospectul medicamentului PRedoxon, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Scorbut. Stare generala alterata. Vindecare dificila a ranilor. Diateze hemoragice (de exemplu gingivita). Rezistenta scazuta la infectii. Astenie de primavara. Sarcina. Alaptare.

Vitamina C

Citeste prospectul medicamentului Redoxon®, comprimate efervescente si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Scorbut. Stare generala alterata. Vindecare dificila a ranilor. Diateze hemoragice (de exemplu gingivita). Rezistenta scazuta la infectii. Astenie de primavara. Sarcina. Alaptare.

Vitamina C

Citeste prospectul medicamentului  CAL-C-VITA® , comprimate efervescente si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Pentru acoperirea necesitatilor nutritionale ale perioadelor de crestere si dezvoltare, in timpul bolilor si convalescentei, la varstnici, in perioadele de efort psihic si fizic, in perioadele cu probabilitate crescuta de a raci.

Cresterea rezistentei la infectii; in cazurile de oboseala fizica rapida. Favorizarea vindecarii ranilor si fracturilor; prevenirea deficitului de vitamine si de calciu si a osteomalaciei (inmuierea oaselor).

Citeste prospectul medicamentului SUPRADYN®, comprimate efervescente si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Aport insuficient de vitamine, datorat dificultatilor de alimentare la varstnici, curelor de slabire, formelor speciale de regim alimentar, lipsei poftei de mancare, alcoolismului cronic. Necesitati crescute datorate unor afectiuni acute sau cronice, convalescentei, dupa interventii chirurgicale, ca si in timpul, sau dupa tratamente cu antibiotice sau chimioterapice.

Prezentare farmaceutica: Comprimate efervescente (tub cu 10 buc.), drajeuri (cutii cu 30, 100 buc.), capsule (cutii cu 30, 100 buc.).

Prospect Calciu sandoz cu vitamina c, comprimate efervescente: Acest supliment este recomandat persoanelor care au carente de calciu si vitamina C.

Indicatii: Calciu sandoz cu vitamina c, comprimate efervescente este prescris in timpul sarcinii si in perioada de alaptare, in perioadele de crestere rapida (copilarie si adolescenta), la varstnici, in cursul bolilor si in convalescenta.

Tratamentul deficientei de calciu si vitamina C. Adjuvant in tratamentul racelilor si gripei.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Fluimucil este indicat in tratamentul tuturor afectiunilor respiratorii care, in urma unei productii excesive de mucus si...
Supradyn®, drajeuri este un medicament recomandat persoanelor care au un aport insuficient de vitamine, datorat dificultatilor de...