Comprimate supt

Lista articolelor despre comprimate supt pe AflaCum.ro

Articole despre comprimate supt

Citeste cele mai noi articole despre comprimate supt publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre comprimate supt, pe AflaCum.ro!

Prospect Septolete® Plus: Aceste comprimate de supt amelioreaza durerile de gat si are actiune analgezica si antimicrobiana locala.

Indicatii: Septolete plus se utilizeaza pentru ameliorarea durerii si dezinfectie in: infectii usoare ale cavitatii bucale si faringelui (faringite, laringite, debut anginei); inflamatii gingivale si ale mucoasei bucale (stomatite, gingivite) si profilactic in timpulgripei si corizei.

Compozitie: Un comprimat de supt contine clorura de cetilpiridiniu monohidrat 1 mg, benzocaina 5 mg si excipienti: L-mentol, ulei volatil de menta, manitol, maltitol lichid (substanta uscata), glicerina, ulei de ricin, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu, Colour Patent Blue V (E 131), dioxid de titan (E 171), Capol 600 Pharma, povidona, maltitol.

Cholinex sunt niste comprimate de supt cu efect rapid si tripla actiune: amelioreaza durerile de gat, distrug bacteriile si reduc inflamatia.

Mod de prezentare si compozitie: Un comprimat de supt contine salicilat de colina 150 mg si excipienti: izomalt M anhidru, licasin 80/55 anhidru, ulei de menta, aspartam, acesulfam K.

Cutie cu 2 blistere din PVC-PVDC/Al a cate 8 comprimate de supt.

Faringosept se gaseste sub forma de comprimate si amelioreaza simptomele racelii la adulti si copii.

Indicatii: Profilaxia si tratamentul infectiilor buco-faringiene: angina, gingivita, stomatita; dupa amigdalectomie si extractii dentare.

Prezentare farmaceutica: Comprimate continand ambazona 10 mg (cutie cu 20 buc.).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.