Conexiune internet

Lista articolelor despre conexiune internet pe AflaCum.ro

Articole despre conexiune internet

Citeste cele mai noi articole despre conexiune internet publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre conexiune internet, pe AflaCum.ro!

Lumea moderna e conectata in proportie covarsitoare la internet! Fie ca ne aflam la birou sau acasa, mediul online ne insoteste la aproape fiecare pas. Dar v-ati gandit ce s-ar intampla, oare, cu societatea, daca internetul ar pica, chiar si pentru 24 ore, la nivel global?

Internetul este dominant in aproape orice domeniu de activitate. Milioane de angajati lucreaza in mediul online, iar unele dintre cele mai mari companii din lume sunt in esenta digitale.

In SUA, o cincime din populatie foloseste Internetul aproape constant, iar 73% dintre oameni il folosesc cel putin zilnic.

Pentru iubitorii de tehnologie si aparatura moderna, capabila sa se conecteze wireless la internet (fie ca vorbim de smartphone-uri, tablete, netbook-uri sau laptop-uri), routerele au devenit "accesorii" de nadejde. Cum poti seta o retea wireless in propriul apartament, vei afla imediat.

Alege un producator de incredere, care sa foloseasca piese calitative si de la care poti cumpara un router durabil, care sa nu cedeze dupa cateva luni de folosire. Pentru o retea wireless calitativa, de care sa te poti folosi in propriul apartament, iti recomandam routerele Linksys, care iti ofera toate serviciile de care ai nevoie.

Investigheaza si cauta cele mai bune setari pentru reteaua ta. Daca multi dintre vecinii tai au setate retele wireless si iti setezi si tu una pe acelasi canal, internetul tau se ma misca extrem de greu. De aceea, foloseste un software ca Net Stumbler pentru a verifica zona si a vedea ce canale folosesc vecinii tai si de-abia apoi alege un canal (putin utilizat) pentru reteaua ta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.