Criza financiara

Lista articolelor despre criza financiara pe AflaCum.ro

Articole despre criza financiara

Citeste cele mai noi articole despre criza financiara publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre criza financiara, pe AflaCum.ro!

Cu criza financiara existenta, e important sa invatam cum sa ne administram banii cu intelepciune.

Nu ne dorim sa ajungem in prapastia datoriilor, nu-i asa? Pentru a preveni acest lucru, e necesar autocontrolul. Ar trebui sa mentinem echilibrul in vietile noastre pentru a nu fi sclavii banilor si nevoiti sa suportam consecintele. Cei cinci pasi de mai jos sunt cei recomandati in mod obisnuit de consilierii financiari. Haide sa urmam acesti pasi pentru a ne administra nu doar banii, ci si vietile.

Economiseste. Ne este uneori greu sa economisim, in special daca avem atat de multe responsabilitati si castigam putin. Dar trebuie sa intelegem ca prin economii ne asiguram viitorul – in special in timpuri dificile. Majoritatea consilierilor financiari ne sfatuiesc sa economisim. Asa ca haideti sa facem din acest lucru o prioritate. Putem sa pastram cel putin 10% din veniturile lunare si sa le depozitam intr-o banca sau in alte locuri pentru pastrarea in siguranta. Acest lucru ne va ajuta sa ne abtinem de la a cheltui acele fonduri.

Desi criza financiara a lasat un gol adanc in buzunarele oamenilor, dupa valurile de concedieri si scumpiri de produse/servicii, aceasta etapa delicata are si un impact pozitiv asupra familiilor cu copii.

O data cu traversarea acestei crize economice, parintii ii pot invata pe copii sa aprecieze valoarea banilor

Iata cum ii puteti educa pe cei mici sa pretuiasca fiecare banut:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.