Cruciulite invitati botez

Lista articolelor despre cruciulite invitati botez pe AflaCum.ro

Articole despre cruciulite invitati botez

Citeste cele mai noi articole despre cruciulite invitati botez publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cruciulite invitati botez, pe AflaCum.ro!

Pentru slujba de crestinare a unui copilas, exista in traditia crestin-ortodoxa o multime de obiceiuri, pe care credinciosii le urmeaza cu sfintenie. Una dintre traditii este legata de cruciulite botez. Afla in continuare ce semnificatie au cruciulitele de botez, cine este responsabil de achizitionarea lor si de ce este bine ca toti cei prezenti la botez sa le poarte in timpul slujbei.

In primul rand, cruciulitele sunt niste obiecte religioase si reprezinta la modul general credinta noastra in mantuire prin Domnul nostru Iisus Hristos. In sens particular, pentru slujba de botez, nasii celui botezat trebuie sa prinda in piept invitatilor care asista la slujba niste cruciulite botez.

Acestea semnifica implicarea invitatilor prezenti la botez in viata comunitatii. Cruciulitele pot fi din metal inoxidabil si se ofera invitatilor impreuna cu fundita, iar pentru a pute fi prinse in piept se folosesc ace pentru cruciulite.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.