Cumparaturi inutile

Lista articolelor despre cumparaturi inutile pe AflaCum.ro

Articole despre cumparaturi inutile

Citeste cele mai noi articole despre cumparaturi inutile publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cumparaturi inutile, pe AflaCum.ro!

Mersul la cumparaturi poate fi o provocare, mai ales daca nu esti obisnuit/a si ai tendinta de a cadea prada anumitor obiceiuri ce te fac sa pierzi timp si bani. Vestea buna este ca ai nevoie doar de o mica modificare a acestor obiceiuri pentru a achizitiona in mod corect, economisind astfel niste bani care iti vor fi utili in cazuri de urgenta.

Cumparaturi. 7 greseli comune:

Incerci esantioane gratuite. Multe companii ofera mostre gratuite in zonele populate din mall-uri si hipermarketuri. Astfel, incearca sa isi promoveze unele produse. Incearca respectivul produs doar daca reprezinta interes pentru tine. Daca, spre exemplu, nu esti consumator de salam, nu are rost sa gusti dintr-o mostra la un asemenea produs. S-ar putea sa iti placa gustul pe moment si sa cumperi apoi produsul. Astfel te poti trezi cu diverse cumparaturi de care nu ai nevoie! Practic, incercarea mostrelor gratuite contribuie la cumparaturile impulsive, adica cele neplanificate si care iti vor afecta bugetul!

Omul modern subestimeaza, adesea, rolul micilor cheltuieli. Acesta este motivul pentru care, adesea, nu stie exact ce cheltuieli ar trebui sa reduca. Tot ce trebuie sa faci pentru a iesi din acest labirint este sa analizezi cu atentie propriile obiceiuri de cumparare. Odata ce ai clarificat aceste aspecte, poti cauta alternativele mai ieftine.

Cumparaturi ce par ieftine si neimportante, dar care diminueaza bugetul unei familii:

Sampoane si geluri de dus in sticle de plastic. Gelurile de dus si sampoanele sunt adesea vandute in recipiente de plastic foarte groase, ce ar putea fi utilizate pentru o perioada lunga de timp. Odata ce ai golit continutul original, nu arunca recipientul! Cumpara sampon/gel de dus la punga si transfera-l in minibazinul gol de plastic. La fel vei proceda si daca detii dozatoare pentru sapun. Cumperi punguta, o desigilezi si torni lichidul in dozator. Avantajul acestui obicei? Mai putini bani cheltuiti. Samponul/gelul la punga este mai ieftin.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.