Curatenie baie

Lista articolelor despre curatenie baie pe AflaCum.ro

Articole despre curatenie baie

Citeste cele mai noi articole despre curatenie baie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre curatenie baie, pe AflaCum.ro!

Baia ta e plina de lucruri pe care nu realizezi ca ar trebui sa le arunci! Din pacate, nu le dai atentie, dar ele sunt acolo si pot cauza probleme de sanatate. Iata o lista de 11 chestii pe care oamenii le uita, pur si simplu, in baie. Speram ca dupa lecturarea randurilor de mai jos, o sa incepi sa pui ordine printre ele; ba chiar sa arunci elementele nocive sau nefolositoare!

Buretele Lufa. Cu totii, probabil, folosim acest burete la dus. E util si relaxant, insa nu-l uita cu lunile in baie! Specialistii recomanda schimbarea buretelui la maximum 30 zile. Deoarece este tinut in mediu umed, buretele se poate umple de ciuperci precum mucegaiul. Bacteriile pot, de asemenea, coloniza,fenomen ce poate provoca infectii la nivelul pielii. Asadar, nu folosi buretele mai mult de o luna, iar daca acesta emana un miros ciudat/neplacut si s-a decolorat vizibil, arunca-l!

Antibioticele. In primul rand, aceste medicamente nu au ce cauta in baie! Condensul le poate deteriora rapid, iar eficienta va fi scazuta drastic. In plus, antibioticele trebuie aruncate inainte de data expirarii. Pe langa ineficienta, medicamentele trecute pot declansa dezvoltarea rezistentei la antibiotice. Practic, le vei lua degeaba cand vei mai avea nevoie…

Casa ta trebuie sa fie mereu curata. Doar asa stii ca te vei intoarce intotdeauna cu placere acasa, dupa o zi obositoare de munca. Totusi, curatenia nu se face asa usor, iar mentienrea ei e si mai dificila. Timpul devine cel mai aprig dusman, asa ca incearca, macar, sa fii eficient atunci cand te apuci de facut curatenie.

Oricat ai fi de priceputa si de atenta la curatenie, sunt locuri in casa ta care, oricat ar fi de curatate si orice solutie profesionala ai utiliza, nu raman impecabile, de un alb imaculat. Asadar, igiena nu e de ajuns in privinta anumitor obiecte. Cauza? Acestea sunt, probabil, afectate de trecerea timpului. Din fericire, exista solutii de curatare chiar si pentru cele mai vechi obiecte. Multe dintre aceste solutii se afla chiar in casa ta, produse simple, naturale!

Cum sa faci CURATENIE in BAIE

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.