Deget

Lista articolelor despre deget pe AflaCum.ro

Articole despre deget

Citeste cele mai noi articole despre deget publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre deget, pe AflaCum.ro!

Super glue este foarte util pentru mai multe proiecte si e utilizat constant cu scopul construirii si repararii.

E foarte important sa manuiesti cu precautie acest material deoarece super glue nu lipeste doar lemn sau alte materiale impreuna, ci poate lipi, la fel de eficient, pielea ta de o suprafata!Daca acest lucru ti s-a intamplat, trebuie sa stii cum sa dai jos super glue in mod eficient:

- Nu incerca sa fortezi pielea sa se dezlipeasca. Cel mai probabil nu va functiona si in plus ar putea-o rupe sau sfasia.

Unul dintre cele mai comune accidente domestice este fracturarea unui deget, datorita expunerii foarte mari a acestei parti a corpului in mai toate activitatile zilnice. Degetul este alcatuit din foarte multi nervi, fiind din acest motiv foarte sensibil si extrem de dureros in caz de ruptura.

Iata ce trebuie sa faceti in caz ca v-ati rupt un deget:

Imobilizati degetul fracturat. Puteti folosi orice material rigid si drept gasiti prin casa, care are aproximativ dimensiunile unui deget. Acesta trebuie asezat sub deget, pe partea cu palma, pentru a asigura o vindecare optima. Infasurati batul pe care il folositi la imobilizare de deget cu pansament.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.