Depresii

Lista articolelor despre depresii pe AflaCum.ro

Articole despre depresii

Citeste cele mai noi articole despre depresii publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre depresii, pe AflaCum.ro!

Depresia este o boala a mintii, ce nu poate fi vindecata ca si o boala fizica obisnuita, printr-un tratament medicamentos.

Oamenii intra in depresie atunci cand in mintea lor isi fac loc indoiala, neincrederea, suspiciunile si frica. Frica si suspiciunile apar atunci cand oamenii incearca sa obtina ceva ce nu le apartine. Daca cineva nu are parte de putere, sanatate, cunoastere sau dragoste si spera sa obtina toate acestea de la altcineva, atunci persoana respectiva comite greseli si va ajunge sa sufere de neincredere, frica si suspiciune.

Iata cum pot fi evitate depresiile mentale.

Citeste prospectul medicamentului Mianserin, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Mianserin se recomanda in tratamentul depresiilor.

Compozitie:

Citeste prospectul medicamentului Anafril, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Stari depresive cu etiologie si simptomatologie variate: depresii endogene, reactive, nevrotice, organice, mascate si involutive; depresii asociate cu schizofrenie si tulburari de personalitate; sindroame depresive datorate senilitatii sau pre-senilitatii, bolilor dureroase cronice si bolilor somatice; stari depresive de natura reactiva, nevrotica ori psihotica, impreuna cu echivalentele lor somatice, inclusiv la copii. Sindroame obsesiv-compulsive. Alte indicatii: Fobii si atacuri de panica; catalepsie acompaniind narcolepsia; stari dureroase cronice; enurezis nocturn (peste varsta de 5 ani si excluzand cauzele organice).

Compozitie: Substanta activa: 3-cloro-5-3-(dimetilamino)-propil-10,11-dihidro-5H-dibenzoib,fs, azepina clorhidrat (clorhidrat de clomipramina).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.