Dezvoltare personala

Lista articolelor despre dezvoltare personala pe AflaCum.ro

Articole despre dezvoltare personala

Citeste cele mai noi articole despre dezvoltare personala publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre dezvoltare personala, pe AflaCum.ro!

Tuturor celor interesati de dezvoltare personala, Spring Events le face o invitatie de participare la un workshop de comunicare cu tema "Echilibrul dintre autenticitate si atractivitate.

Este o tema interesanta, permanent actuala pentru ca cele doua aspecte nu le putem disocia nicicum daca vrem sa fim in echilibru cu imaginea noastra personala. Si sunt de importanta egala. Ne dorim la fel de mult sa fim atragatori si apreciati de ceilalti la adevarata noastra valoare, si in acelasi timp, ne simtim cel mai confortabil atunci cand suntem noi insine.

Orice efort in a parea ceva ce nu reprezentam ne creaza frustari in a crea si intretine o imagine care nu ne apartine. Ce facem atunci cand ceea ce suntem nu estesau nu ni se pare atragator in ochii celorlalti? Cum evaluam asta si cum redresam situatia?  Unde si cum intervin in aceasta ecuatie imaginea de sine, increderea de sine si stima de sine?

Va invitam la un workshop de comunicare destinat oamenilor interesati de dezvoltare personala care vor sa stie mai multe despre acest subiect atat de util si interesant. Tema este “Limbajul corpului, emotii si sentimente”.

93% din limbajul nostru este exprimat nonverbal si cu toate ca stim asta, ne facem foarte putin timp sa aprofundam subiectul. De ce? Pentru ca stim ca e foarte complex, ar necesita si materiale citite si analiza apoi pe oameni in diverse situatii si studiu pe noi, surprinzandu-ne adevaratele  trairi si sentimente…si analiza in context pentru ca uneori analizate doar punctual, gesturile nu exprima esenta lucrurilor. In concluzie e coplesitor gandul si atunci, invinsi de urgentele prezentului , abandonam cam nefericiti acest subiect de altfel extrem de interesant din punct de vedere psihologic.

Cine nu ar vrea sa stie mai multe despre ceilalti? Ce gandesc si mai ales ce simt? Cine nu ar vrea sa stie cand e simpatizat sau neaceptat? Cine nu ar vrea sa stie de fiecare data cand e mintit? Cine nu ar vrea sa prevada un moment de primejdie sis a se retraga la timp? Pentru ca uneori chiar se poate…si constam asta cu durere dupa un timp, disecand retroactiv, ca au semne pe care le-am ignorant.

Spring Events  organizeaza de aproape doi ani ateliere dezvoltare personala, axate pe creativitate practica si comunicare pentru imbunatirea abilitatilor de interactiune sociala, dezvoltarea abilitatilor practice si implicit a creativitatii.

Daca esti interesat sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare sau esti o persona sociabila si vrei sa cunosti oameni noi, cu interese asemanatoare, atunci un atelier de comunicare  pe o tema care iti place este o solutie foarte potrivita.

Daca in schimb esti interesat sa devii mai indemanatic si sa afli cum se fac diverse lucruri practice sau estetice ( gen aranjamente florale, origami, machiaj, design pe sticla si multe altele) atunci un atelier de creativitate practica este cel mai util. 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.