Atelier dezvoltare personala: Echilibrul dintre autenticitate si atractivitate

Atelier dezvoltare personala: Echilibrul dintre autenticitate si atractivitate

Tuturor celor interesati de dezvoltare personala, Spring Events le face o invitatie de participare la un workshop de comunicare cu tema "Echilibrul dintre autenticitate si atractivitate.

Este o tema interesanta, permanent actuala pentru ca cele doua aspecte nu le putem disocia nicicum daca vrem sa fim in echilibru cu imaginea noastra personala. Si sunt de importanta egala. Ne dorim la fel de mult sa fim atragatori si apreciati de ceilalti la adevarata noastra valoare, si in acelasi timp, ne simtim cel mai confortabil atunci cand suntem noi insine.

Orice efort in a parea ceva ce nu reprezentam ne creaza frustari in a crea si intretine o imagine care nu ne apartine. Ce facem atunci cand ceea ce suntem nu estesau nu ni se pare atragator in ochii celorlalti? Cum evaluam asta si cum redresam situatia?  Unde si cum intervin in aceasta ecuatie imaginea de sine, increderea de sine si stima de sine?

Este o tema aparent filozofica, in realitate foarte pragmatica si asa va fi si abordarea acestui workshop de dezvoltare personala.

Atelierul va avea loc marti,  28 octombrie 2014 ora 19:00. Adresa: Strada Academiei nr 7.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Va invitam la un workshop de comunicare destinat oamenilor interesati de dezvoltare personala care vor sa stie...
Spring Events organizeaza de aproape doi ani ateliere dezvoltare personala, axate pe creativitate practica si comunicare pentru...
Se apropie Craciunul si o data cu el va pregatim un atelier tematic de aranjamente florale dedicat...