Limbajul corpului, emotii si sentimente

Limbajul corpului, emotii si sentimente

Va invitam la un workshop de comunicare destinat oamenilor interesati de dezvoltare personala care vor sa stie mai multe despre acest subiect atat de util si interesant. Tema este “Limbajul corpului, emotii si sentimente”.

93% din limbajul nostru este exprimat nonverbal si cu toate ca stim asta, ne facem foarte putin timp sa aprofundam subiectul. De ce? Pentru ca stim ca e foarte complex, ar necesita si materiale citite si analiza apoi pe oameni in diverse situatii si studiu pe noi, surprinzandu-ne adevaratele  trairi si sentimente…si analiza in context pentru ca uneori analizate doar punctual, gesturile nu exprima esenta lucrurilor. In concluzie e coplesitor gandul si atunci, invinsi de urgentele prezentului , abandonam cam nefericiti acest subiect de altfel extrem de interesant din punct de vedere psihologic.

Cine nu ar vrea sa stie mai multe despre ceilalti? Ce gandesc si mai ales ce simt? Cine nu ar vrea sa stie cand e simpatizat sau neaceptat? Cine nu ar vrea sa stie de fiecare data cand e mintit? Cine nu ar vrea sa prevada un moment de primejdie sis a se retraga la timp? Pentru ca uneori chiar se poate…si constam asta cu durere dupa un timp, disecand retroactiv, ca au semne pe care le-am ignorant.

Care sunt  cele mai importante gesturi non-verbale? Care sunt cele mai disimulate?...cand crezi ca exprimi ceva si de fapt maschezi inconstient sau constient opusul (gen iti zambeste cuiva, cu gura inchisa si isi trece discret limba peste dinti? Dintii exprima agresivitate iar zambetul incearca sa mascheze asta).

Sunt multe, multe amanunte si acesta e motivul pentru care va invitam sa participati la un atelier de dezvoltare personala avand acest subiect. Este organizat de Spring-Events, o companie axata pe organizarea de ateliere de dezvoltare personala si va avea loc in data de 14 octombrie 2014.

Conditia de participare este sa fiti pasionati de acest subiect si sa va exprimati un punct de vedere, o opinie personala legata de motivul pentru care voi considerati utila cunoasterea a cat mai multor detalii despre limbajul trupului.  Opiniile vi le exprimati in scris ca si comentarii pe aceasta pagina. Autorii celor mai expresive trei opinii vor vi premiati cu trei bilete de participare la acest atelier.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Oricine poate avea diferite emotii neplacute de-a lungul vietii, datorita unor intamplari nefericite, ce pot cauza stari...
Cand esti la magazin, imbracata in pantalonii tai gri de trening si iti petreci parul prins intr-o...
Comunicarea e fundamentala in orice relatie. Este si cel mai intalnit motiv pentru care se despart cuplurile....