Diaree, diareea calatorului tratament

Lista articolelor despre diaree si diareea calatorului tratament pe AflaCum.ro

Articole despre diaree si diareea calatorului tratament

Citeste cele mai noi articole despre diaree si diareea calatorului tratament publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre diaree si diareea calatorului tratament, pe AflaCum.ro!

Gastroenterita este o boala ce se poate instala cand ti-e lumea mai draga: sa zicem, intr-o vacanta. SI nu doar ca spunem asta, ci chiar se intampla. Statisticile arata ca aceasta afectiune e frecventa in perioadele de vacanta. Boala se mai numeste diareea calatorului si este favorizata de consumul de apa si de alimente contaminate cu germeni.

Gastroenterita sau diareea calatorului. Cauze:

- virusuri , paraziti sau bacterii.

Diareea este extrem de neplacuta si reprezinta modalitatea prin care organismul elimina substantele nedorite, fiind caracterizata prin scaun subtire si apos.

Cauzele comune ale diareei sunt infectiile bacteriene, consumul de apa sau mancare contaminate, alergii la alimente, consumul excesiv de lichide sau efectele secundare ale unor medicamente.

Diareea este insotita de alte simptome, cum ar fi durerile abdominale, voma, setea, febra, greata, scaderea poftei de mancare si deshidratarea, fiind de 2 tipuri: acuta ( 1-2 saptamani) su cronica ( mai mult de 2-3 saptamani).

Citeste prospectul medicamentului Smecta si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Diareea acuta a copilului (se poate administra din prima zi de viata). Diareea acuta si cronica la adult. Sindromul colonului iritabil (distensie, dureri abdominale, tulburari de tranzit).

Prezentare farmaceutica: Pudra in plicuri pentru suspensie orala continand 3 g diosmectita dioctaedrica/plic, glucoza monohidrat 0,74 g/plic, zaharinat de sodiu 7 mg/plic, vanilina 4 mg/plic (cutii cu 10 si 30 plicuri).

Citeste prospectul medicamentului Saprosan si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Disbacterii intestinale, enterocolite, diaree estivala, dizenterie amebiana (forme usoare), candidoza si giardioza; plagi infectate, infectii microbiene locale minore, micoze ale pielii.

Prezentare: Drajeuri continand clorchinaldol 100 mg.

Citeste prospectul medicamentului Ox bill, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Flatulenta, indigestii, enterocolite, dispepsii, diaree de fermentatie intestinala, greata, varsaturi.

Forma de prezentare: Drajeuri. Flacon cu 20 drajeuri

Citeste prospectul medicamentului Normix si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii intestinale acute si cronice produse de bacterii Gram- pozitiv si Gram- negativ; sindrom diareic;

Diaree cauzata de alterarea echilibrului florei intestinale (diaree estivala, diareea calatorilor, enterocolita);

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Lomotil, tablete si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Tratamentul...
Citeste prospectul medicamentului Ercefuryl 200 mg capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Ercefuryl, suspensie si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Diaree...
Citeste prospectul medicamentului Enterolactis si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Enterolactis e...
Citeste prospectul medicamentului ANTINAL si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Diareele acute...
Un copil cu diaree are scaun lichid, de trei sau de mai multe ori pe zi. Cu...