Dopamina

Lista articolelor despre dopamina pe AflaCum.ro

Articole despre dopamina

Citeste cele mai noi articole despre dopamina publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre dopamina, pe AflaCum.ro!

Levodopa/Carbidopa/Entacapone Orion se utilizeaza pentru tratamentul adultilor cu boala Parkinson.

levodopa/carbidopa/entacapona

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Levodopa/Carbidopa/Entacapone Orion. Documentul explica modul în care Comitetul pentru medicamente de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Levodopa/Carbidopa/Entacapone Orion.

Citeste prospectul medicamentului Madopar si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Madopar este indicat in tratamentul tuturor formelor de Parkinson, cu exceptia celui indus medicamentos. Madopar HBS este indicat la pacientii care prezinta fluctuatii de orice tip privind raspunsul la tratament,

in special la cei cu fluctuatii ale concentratiilor plasmatice (de exemplu, "diskinezia varfului de doza" si "sfarsitul deteriorarii dozei"), ca si pentru un mai bun control al simptomelor nocturne. Este necesara acumularea de noi date pentru a determina daca inceperea terapiei cu levodopa prin Madopar HBS, la pacientii noi, cu Parkinson, are, de asemenea, avantaje.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.