Drojdie bere

Lista articolelor despre drojdie bere pe AflaCum.ro

Articole despre drojdie bere

Citeste cele mai noi articole despre drojdie bere publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre drojdie bere, pe AflaCum.ro!

Un pamant fertil inseamna plante sanatoase si luminoase. Insa pentru ca pamantul sa se mentina roditor, ai nevoie de un ingrasamant bun ce va hrani florile atat cat e necesar. Nu uita, asadar, sa aplici ingrasamantul, mai ales in perioada de vegetatie si de inflorire.

Vei gasi, in magazinele de specialitate, multe tipuri de ingrasamant. Din pacate, cele mai multe sunt scumpe si mai putin eficiente. Crescatorii experimentati de flori stiu foarte bine ca ingrasamantul cel mai bun pentru flori este drojdia. Iata cum o poti folosi in acest scop.

Ai nevoie de:

Drojdia de bere este un aliment miraculos pentru sanatate, care nu trebuie sa lipseasca din nicio gospodarie.

Folosita la dospirea cozonacilor de sarbatori, la aluaturi dulci si sarate, drojdia de bere previne racelile, dar si o multime de boli infectioase.

Proprietatile drojdiei de bere:

Laevigan este un produs pentru tratamentul antirid, inovator, cu structura complexa, unica, ingloband in structura lui:

Hexapeptid BTX-un produs cu structura asemanantoare toxinei botulinice, care relaxeaza musculatura faciala, restructureaza si rehidreateaza pielea, actionand in profunzime. Spre deosebire de toxina botulinica, actioneaza prin relaxarea musculaturii faciale si nu prin paralizia acesteia.

Compozitie: Extract purificat de drojdie de bere care are rolul de a stimula sistemul imun de aparare propriu pielii, activeaza sinteza de colagen, actionand de asemenea in profunzime.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.