Laevigan Tratament Antirid Profesional

Laevigan este un produs pentru tratamentul antirid, inovator, cu structura complexa, unica, ingloband in structura lui:

Hexapeptid BTX-un produs cu structura asemanantoare toxinei botulinice, care relaxeaza musculatura faciala, restructureaza si rehidreateaza pielea, actionand in profunzime. Spre deosebire de toxina botulinica, actioneaza prin relaxarea musculaturii faciale si nu prin paralizia acesteia.

Compozitie: Extract purificat de drojdie de bere care are rolul de a stimula sistemul imun de aparare propriu pielii, activeaza sinteza de colagen, actionand de asemenea in profunzime.

Complexul Silk Feeling ajuta la restructurarea, rehidratarea si refacerea epidermei. Are si un efect imediat deosebit de catifelare a pielii, fiind foarte placuta la aplicare.

Complexul de sfingolipide- emolient, care inglobeaza principiile active, ajuta la conservarea lor, produsul Laevigan neavand in compozitia lui conservanti sintetici. Reface stratul de sfingolipide de la suprafata pielii, impiedicand deshidratarea acesteia si stopeaza pierderile datorate fie procesului de imbatranire a pielii, fie agresiunii mediului inconjurator.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Vaccin piocianic (pseudomonas aeruginosa) polivalent si afla pentru ce este indicat si cum se...
Citeste prospectul medicamentului Vaccin stafilococic, pentru tratamentul acneei si al foliculitei stafilococice si afla pentru ce este...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare