Dureri cap

Lista articolelor despre dureri cap pe AflaCum.ro

Articole despre dureri cap

Citeste cele mai noi articole despre dureri cap publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre dureri cap, pe AflaCum.ro!

Majoritatea persoanelor care consuma cafea au incercat la un moment dat sa renunte la acest obicei, insa si-au dat seama ca le este foarte dificil.

Renuntarea la cafea este urmata de o serie de simptome specifice, cum ar fi durerile de cap si lipsa de energie.

Din fericire exista mai multe metode prin care puteti renunta la cafea fara a avea dureri de cap, dupa cum urmeaza:  

Anxietatea este primul semn al depresiei, iar temerile din viata de zi cu zi, fobiile si pericolele care ne pandesc sunt principalele motive care produc aceasta tulburare psihologica.

Anxietatea a devenit o constanta in secolul XXI deoarece este cauzata in general de insuccesele din viata si de alte evenimente nefericite cum ar fi: esecul in caz de examen, divortul, pierderea unui loc de munca etc.

Anxietatea devine o boala atunci cand starea de agitatie si angoasa continua sa se manifeste in timp, fara un motiv intemeiat.

Citeste prospectul medicamentului Quarelin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Comprimate

Ce substante active contine QUARELIN?

Citeste prospectul medicamentului Panadol extra, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Comprimatele Panadol Extra calmeaza rapid si eficient durerile de cap, migrenele, durerile de spate, durerile de dinti, durerile reumatice si musculare, durerile menstruale. Panadol Extra, de asemenea, amelioreaza disconfortul din raceli, gripa, dureri de gat si scade febra.

Compozitie: Fiecare comprimat contine 500 mg paracetamol, 65 mg cofeina. Ambalajul contine 12 comprimate.

Citeste prospectul medicamentului Panadol, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Panadol calmeaza rapid si eficient durerile de cap, migrenele, durerile de spate, durerile de dinti, durerile reumatice si musculare, durerile menstruale. Panadol, de asemenea, inlatura disconfortul din raceli, gripa, durerile de gat si scade febra.

Compozitie: Fiecare comprimat contine 500 mg paracetamol. Ambalajul contine 12 comprimate.

Citeste prospectul medicamentului Nilogrin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tulburari acute si cronice vasculare si metabolice datorate insuficientei circulatorii cerebrale (arterioscleroza, tromboza cerebrala si embolism sau atacuri ischemice tranzitorii). Tulburari acute si cronice datorate insuficientei vasculare, vasculopatii obliterante ale membrelor, sindrom Raynaud,alte sindroame cu alterarea circulatiei sanguine periferice.

Migrene si dureri de cap de provenienta vasomotorie. Tulburari psihocomportamentale la batrani. Tulburari retiniene acute si cronice de natura vasculara, retinopatii degenerative, spasm recidivant al arterei retiniene. Hipoacuzie acuta si cronica, ameteli si acufene: spasme, trombus si trombus circulant al arterelor urechii interne.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Indicatii: Advil Ultra este indicat in tratamentul migrenei, durerilor de cap, de spate, dentare, menstruale, reumatice si...
Sarcina poate fi o perioada minunata pentru viitoarele mame, insa, din pacate, durerile de cap sunt foarte...