Dureri san, mastita

Lista articolelor despre dureri san si mastita pe AflaCum.ro

Articole despre dureri san si mastita

Citeste cele mai noi articole despre dureri san si mastita publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre dureri san si mastita, pe AflaCum.ro!

Frunzele de varza sunt folosite, in mod conventional, in alimentatie. Din ele poti face o varza calita nemaipomenita, sarmale delicioase sau o salata de varza care sa te racoreasca in orice moment al zilei. Aceste frunze pot fi folosite si in domeniul sanatatii corpului, insa!

Mastita este o boala care consta in inflamarea glandei mamare. E specifica femeilor care alapteaza si poate provoca dureri insuportabile. Impotriva acesteia, dar si altor inflamatii ale sanului, exista un remediu simplu, eficient si natural. Vorbim despre frunzele de varza!

Ce trebuie sa faci:

Mastita e o boala care consta in inflamarea glandei mamare. Frecvent, aceasta complicatie este intalnita la mamele care alapteaza. Principalul simptom: o jena la san, care evolueaza destul de rapid intr-o durere puternica. Zona este de asemenea dura.

Daca simti astfel de simptome este bine sa consulti medicul specialist. In plus, poti incerca o metoda naturala chiar la tine acasa. Vorbim despre cataplasme sau comprese cu izma.

Ceai de izma. Ce trebuie sa faci:

Mastita este o inflamatie a ugerelor, cauzata, in general, de o igiena deficitara sau de traumatisme ale pielii caprei. Afectiunea poate fi cauzata de retinerea laptelui in uger(din caza nerespectarii tehnicii de muls), infectii virale, bacteriene sau fungice. Infectiile de natura bacteriana par sa fie cele mai raspandite.

Cum sa tratezi mastita la capre. Pasi:

1. Izoleaza caprele bolnave. O capra cu mastita trebuie scoasa cat mai repede din efectiv. Unii crescatori aleg chiar solutia cea mai dura, dar sigura: sacrifica exemplarele bolnave. In cazul in care caprele cu mastita stau printre cele sanatoase, se poate declansa un focar.

Mastita este o inflamatie la nivelul sanilor, fiind cauzata prin patrunderea unor bacterii in tesutul mamar sau prin infundarea unui canal de lapte.

Iata cum se trateaza mastita:

Este indicata continuarea alaptarii chiar daca mastita este prezenta, deoarece infectia nu se transmite bebelusului. Ba mai mult, alaptarea mai frecventa decat in mod obisnuit este benefica, pentru a goli cat mai mult canalele de lapte din sanul afectat.  

Alaptarea este recomandata pentru o perioada cuprinsa intre 6 luni si un an, dar multe femei nu reusesc sa faca acest lucru,  din cauza unor probleme.

Cele mai comune sunt  mameloanele dureroase, infundarea canalelor mamelare, mastita sau afta.

Exista, insa, o serie de solutii, dupa cum urmeaza: