Dvd

Lista articolelor despre dvd pe AflaCum.ro

Articole despre dvd

Citeste cele mai noi articole despre dvd publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre dvd, pe AflaCum.ro!

Daca doriti sa faceti copii ale filmelor preferate, pentru a nu uza prea tare DVD-urile originale, tot ce trebuie sa faceti este sa le inscriptionari pe alte DVD-uri.

Iata cum puteti inscriptiona un film pe DVD:

Alegeti un software de inscriptionare, cum ar fi DVDShrink (gratuit) sau Nero (pret moderat), care sunt usor de utilizat.

Daca nunta  ta e imortalizata pe o caseta video, trebuie sa ai in vedere ca acest tip de casete sunt depasite si pe cale de disparitie.

Mai sigur este sa transferi toate amintirile pe suport digital pentru ca video-player-ul nu prea se mai gaseste iar casetele VHS nu rezista atat de bine la trecerea timpului.

De ce sa convertesti casetele? Pentru ca nu vrei probabil sa ti se distruga in timp singurul exemplar al nuntii tale si pentru ca pe DVD imaginile au o rezolutie mai mare si un sunet mai clar.

Daca v-ati zgariat DVD-ul este posibil sa va pierdeti documente importante, filme, muzica sau programe.

Nu va faceti griji, aici puteti vedea cum puteti repara un DVD zgariat:

- Verificati daca DVD-ul este reparabil. Puteti face asta cu ajutorul unei surse de lumina. Daca zgarieturile sunt suficient de adanci pentru a lasa lumina sa treaca prin DVD, atunci acesta este ireparabil si va trebui sa faceti sau sa cumparati un alt DVD.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.