Cum se inscriptioneaza un film pe DVD?

 Cum se inscriptioneaza un film pe DVD?

Daca doriti sa faceti copii ale filmelor preferate, pentru a nu uza prea tare DVD-urile originale, tot ce trebuie sa faceti este sa le inscriptionari pe alte DVD-uri.

Iata cum puteti inscriptiona un film pe DVD:

Alegeti un software de inscriptionare, cum ar fi DVDShrink (gratuit) sau Nero (pret moderat), care sunt usor de utilizat.

Inscriptionarea unui film pe DVD folosind Nero se face in felul urmator:

- Porniti Nero. Selectati Copy Entire DVD-Video (copiaza intregul DVD-video) din meniul principal Nero.

- Apasati butonul Import DVD. Va aparea o casuta de dialog cu foldere, printre care playerul DVD. Selectati-l.

- Analizati fereastra Content (continut). Aceasta este impartita in coloanele cu titlurile: Content (continut), Duration (durata), Size (marime) si Video Quality (calitate video). In coltul din dreapta jos exista o casuta intitulata Fit to Target (potrivire la tinta), cu optiunea prestabilita DVD-5 (4.7 GB), insa puteti inscriptiona DVD-ul numai intr-un format de player compatibil.

- Potriviti marimea filmului, pentru ca acesta sa incapa pe DVD. Verificati daca trebuie sa debifati anumite titluri, track-uri audio sau subpictures (subimagini) pentru ca filmul sa incapa pe DVD. Puteti da preview continutului pentru a vedea daca il puteti inscriptiona fara titlu. Evidentiati titlul din fereastra Content, apoi folositi optiunile de de-asupra ferestrei, din partea stanga jos pentru a previzualiza continutul. Daca stergeti toate continuturile nefolositoate si filmul tot nu incape pe DVD, trebuie sa reduceti calitatea acestuia. Apasati butonul More din partea stanga jos. Dati click pe butonul Profiles, selectati Extras din optiunile legate de calitatea relativa a filmului principal. Salvati ca New profile (nou profil). Daca filmul are marimea si calitatea potrivite treceti la urmatorul pas.

- Dati click pe Next din partea dreapta jos. Asigurati-va ca programul de inscriptionare este setat ca destinatie si ca drive-ul de fisiere temporare are cel putin 5 GB spatiu de stocare.  

- Inscriptionati DVD-ul.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Orice copil are parte de suisuri si coborasuri in timpul dezvoltarii sale. Daca anumite semne neobisnuite persista...
Parintele devine model pentru copilul sau? Raspunsul este da, indiferent de forma de educatie pe care cel...
Relatia parinte-copil nu e usor de gestionat, indiferent cat de pedagog si autodidact ar fi parintele. Uneori,...