Emoji

Lista articolelor despre emoji pe AflaCum.ro

Articole despre emoji

Citeste cele mai noi articole despre emoji publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre emoji, pe AflaCum.ro!

Cele mai folosite emoticoane din lumea virtuala sunt cele de pe Facebook. In fiecare zi, multi dintre noi le folosesc, fara sa stie cum au fost facute. Astazi, te invatam cum sa creezi cele mai folosite emoticoane.

Emoticoanele sunt formate din semne si se pot face din tastatura. Vrei sa utilizezi emoticoane in chatul de pe Facebook sau doresti sa postezi un status ori un comentariu? Urmatoarele coduri se pot dovedi foarte utile. Facebook, precum toate retelele de socializare, are un sistem care recunoaste unele simboluri sau coduri si le transforma automat in imagini pentru Facebook.

Iata cum poti crea cele mai folosite emoticoane de pe Facebook:

Facebook a updatat aplicatia Messenger, in martie 2016, pentru a lansa un joc ascuns de bachet, care a devenit atat de popular incat, in luna iunie, a fost lansat un alt joc ascuns, de aceasta data de fotbal.

Iata cum functioneaza acesta:

Updatati aplicatia Messenger la cea mai recenta versiune. Facebook a lansat jocul de fotbal, impreuna cu un nou set de emoji, o data cu update-ul din 13 iunie, 2016.
o Pentru a updata aplicatia iOS, vizitati App Store.
o Pentru a updata aplicatia pe Android, vizitati Play Store.

In martie 2016 Facebook a introdus un update la aplicatia Messenger, care contine un joc de baschet ascuns, ce s-a dovedit a fi un succes, fiind accesat pana in prezent de 300 de milioane de ori.

Iata cum functioneaza acest joc:

1. Updatati aplicatia Facebook Messenger la cea mai recenta versiune.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.