Cele mai folosite emoticoane. Cum sa le creezi

Cele mai folosite emoticoane. Cum sa le creezi

Cele mai folosite emoticoane din lumea virtuala sunt cele de pe Facebook. In fiecare zi, multi dintre noi le folosesc, fara sa stie cum au fost facute. Astazi, te invatam cum sa creezi cele mai folosite emoticoane.

Emoticoanele sunt formate din semne si se pot face din tastatura. Vrei sa utilizezi emoticoane in chatul de pe Facebook sau doresti sa postezi un status ori un comentariu? Urmatoarele coduri se pot dovedi foarte utile. Facebook, precum toate retelele de socializare, are un sistem care recunoaste unele simboluri sau coduri si le transforma automat in imagini pentru Facebook.

Iata cum poti crea cele mai folosite emoticoane de pe Facebook:

 

emoticoane

Citeste si: Cum sa devii ONLINE INACTIV pe Facebook Messenger

Lumea emoji e in continua evolutie. Sunt create la foc continuu noi liste de emoticoane. Daca nu doresti sa creezi din tastatura emoticonul dorit, e suficient sa intri in fereastra de chat si ai de unde alege cu un simplu click:

emoji

emoji 2

 Asadar, acum ai invatat cum sta treaba cu emoticoanele! Nu ramane decat sa le folosesti cu placere in comunicarea cu prietenii!

Citeste si: Facebook nu scapa nimic! Poate prezice si cand urmeaza sa te indragostesti

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Majoritatea oamenilor utilizeaza internetul. Daca citesti acest articol, esti unul dintre ei. Chiar daca te gasesti online...
In martie 2016 Facebook a introdus un update la aplicatia Messenger, care contine un joc de baschet...