Empatie

Lista articolelor despre empatie pe AflaCum.ro

Articole despre empatie

Citeste cele mai noi articole despre empatie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre empatie, pe AflaCum.ro!

Empatia reprezinta forma de intuire a realitatii prin identificare afectiva. Un empatic este cel care poate simti foarte bine trairile celor din jur, se poate pune in pielea celui de langa el, asa cum ne place noua, romanilor, sa spunem.

Din pacate, empatia nu e doar o calitate, ci si o mare povara. Sa preiei bagajul emotional al celui de langa tine, e tare dificil. Si asta din cauza energiilor negative, care il incarca si il obosesc peste masura pe empat. Una dintre metodele de a scapa de energiile negative ale oamenilor din jur este folosirea anumitor cristale. Iata care sunt acestea:

1. Pietrele violet. Cand energiile negativa te controleaza, trebuie sa contraataci: sa lasi energia benefica sa patrunda prin centrii energetici. Mintea functioneaza la un alt nivel, iar chakra Coroana se deschide. Pentru a avea succes, poti medita cu cristale violet(lepidolitul sau Mica Mov).

Consideratia fata de sentimentele celor din jur ajuta la rezolvarea conflictelor si la intarirea relatiilor interpersonale.

Iata cum puteti arata ca va pasa de sentimentele unei persoane:

Ascultati cu atentie ce va spun cei din jur, fara a le raspunde, a le da sfaturi sau a va da cu pararea pe loc. Empatizati mai intai cu persoana care isi deschide sufletul in fata voastra, deoarece doreste sa fie ascultata si inteleasa.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.