Eritromicina, antibiotic

Lista articolelor despre eritromicina si antibiotic pe AflaCum.ro

Articole despre eritromicina si antibiotic

Citeste cele mai noi articole despre eritromicina si antibiotic publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre eritromicina si antibiotic, pe AflaCum.ro!

Indicatii: Spectrul antimicrobian este asemanator celui al penicilinei G, cuprinzand si stafilococul secretor de penicilinaza.

Reprezinta antibioticul de electie in infectiile cu Mycoplasma sp. sau Legionella si alternativa de prima linie in toate indicatiile penicilinei G, la bolnavii sensibilizati. Este antibioticul de preferat in infectii ale cailor respiratorii superioare si mijlocii.

Compozitie: Estolat de eritromicina echivalent la 250 mg eritromicina, excipienti q.s. pentru un comprimat.

Citeste prospectul medicamentului Tobrex si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tobrex este un antibiotic de uz local indicat in tratamentul infectiilor externe ale ochiului si anexelor sale, cauzate de bacterii sensibile. Urmarirea adecvata a raspunsului bacterian la terapia antibiotica locala trebuie sa insoteasca folosirea produsului Tobrex. Studiile clinice au demonstrat ca tobramicina este sigura si eficienta in tratamentele aplicate copiilor.

Solutie sterila oftalmica.

Citeste prospectul medicamentului Propionat de eritromicina, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Bronsita, enterite severe cu Campylobacter, difterie, boala veteranilor si alte infectii cu Legionalla, conjunctivita neonatala, pertusis, pneumonii (cu mycoplasme si alte forme atipice, ca si streptococice), sinuzita si, in asociere cu neomicina, in profilaxia infectiilor inaintea interventiilor chirurgicale pe intestin.

Ca alternativa a penicilinei la pacientii alergici la aceasta in antrax, profilaxia endocarditei, leptospiroza, otita medie (de obicei asociata cu o sulfamida), faringita, prevenirea febrei reumatice, precum si in infectiile cu stafilococi si streptococi. Ca alternativa a tetraciclinei in infectiile cu chlamydii, boala inflamatorie a pelvisului si tularemie. Se mai poate folosi in acneea severa.

Citeste prospectul medicamentului Pierami si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Pierami este un antibiotic activ pe un larg spectru de germeni Gram (-), incluzand speciile de Pseudomonas, E. Coli, Proteus indol+ si indol-, Providencia, grupul Klebsiella-Serratia, Acinetobacter precum si pe mai multe specii de germeni Gram (+) ca Staphilococcus aureus (producatori sau nu de penicilinaza, incluzand si tulpinile rezistente la meticilina), Enterococi, Streptococcus pyogenes si Diplococcus pneumoniae.

Pierami nu este degradat de majoritatea enzimelor (adenilaze si fosforilaze bacteriene) care pot inactiva alte aminoglicozide, de aceea microorganismele rezistente la gentamicina, tobramicina si kanamicina sunt sensibile la amikacina.

Citeste prospectul medicamentului Gentosept si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Pentru tratamentul local al infectiilor cu germeni sensibili care afecteaza segmentul extern al ochiului: conjunctivita, keratita si keratoconjunctivita, ulcere corneene, blefarita si blefaroconjunctivita, dacriocistita; profilactic, in traumatisme si interventii oftalmochirurgicale; datorita spectrului larg este avantajos cand bacteriile si sensibilitatea lor sunt necunoscute.

Prezentare farmaceutica: Solutie oftalmica continand gentamicina sulfat 0,5 g% (flac. cu 10 ml).

Citeste prospectul medicamentului Eritro 200 si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Este recomandata în infectii cu germeni sensibili la eritromicina si rezistenti la penicilina si alte antibiotice uzuale. Este antibioticul de electie în pneumonia cu Mycoplasma pneumoniae; în difterie (sterilizarea bolnavilor si a purtatorilor de bacil difteric).

Este antibiotic de rezerva in infectii cu Chlamydia trachomatis, germeni rezistenti la penicilina (streptococ grupa A, pneumococ). Este indicat la bolnavi alergici la penicilina, suferind de infectii streptococice (faringita, scarlatina, otita medie). Se utilizeaza in infectii urinare cu bacili gramnegativi, la cazurile care nu pot fi tratate cu alte antibiotice mai active, dar mai toxice.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului ERYFLUID, solutie externa si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Claforan si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Infectii severe...
Citeste prospectul medicamentului CLORAMFENICOL , capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului CECLOR® , capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii...
Citeste prospectul medicamentului Cefaclor Ozone 250 mg, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se...
Citeste prospectul medicamentului Azactam si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Infectii severe...