Femei atractie

Lista articolelor despre femei atractie pe AflaCum.ro

Articole despre femei atractie

Citeste cele mai noi articole despre femei atractie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre femei atractie, pe AflaCum.ro!

Femeile se simt instinctual mai atrase de baietii rai, adica de acei barbati ingamfati, sobri, seriosi si aroganti. Toate studiile indica asta. Dar de ce un astfel de barbat este mai atractiv decat unul zambitor? Oamenii de stiinta au gasit raspunsurile, iar noi ti le impartasim!

De ce se simt femeile mai atrase de baietii rai:

Percep atractivitatea in mod diferit. Cercetatorii au studiat expresiile non-verbale si au ajuns la concluzia ca un barbat zambitor poate fi mai putin fermecator decat un tip care arata mandrie sau chiar ceva timiditate. Raspunsul unei femei la un zambet e, de obicei, diferit de raspunsul unui barbat. In studiu, au existat 1000 de adulti care au clasat fotografiile in functie de atractivitatea fizica. Subiectii barbati au preferat femeile ce au afisat zambete. Situatia a fost diametral opusa in cazul subiectilor femei. Important de mentionat ca studiul nu a adus in discutie o potentiala relatie! Oamenii de stiinta s-au bazat pe alegerile instinctuale, instante ale participantilor. Asadar, primul instinct al femeilor a fost sa aleaga barbati sumbri, seriosi, care emanau fort

Multe femei aleg sa intre in relatii cu barbati-problema, asa-numitii baieti rai. De ce se intampla acest fenomen? Stiinta a gasit cateva raspunsuri pe care ne-am gandit sa le impartasim cu tine.

De ce se simt atrase femeile de baietii rai:

Femeile adora barbatii care au incredere in sine. Acesti baieti rai nu ar fi la fel de atractivi, daca nivelul lor de incredere ar fi scazut. Atitudinea arata cat de increzatori sunt barbatii-problema: conduc masini cu personalitate, au prieteni aparte, aleg mancaruri iesite din comun, se imbraca mereu potrivit etc.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.