Fier calcat

Lista articolelor despre fier calcat pe AflaCum.ro

Articole despre fier calcat

Citeste cele mai noi articole despre fier calcat publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre fier calcat, pe AflaCum.ro!

Fierul de calcat este indispensabil pentru orice om care se respecta! N-o sa iesi sifonat pe strada, oricat de comod ai fi si oricat de mult ti-ar displacea sa calci. Un fier de calcat are grija de hainele tale, insa si tu trebuie sa ai grija de el, sa-l cureti. Asta daca vrei sa nu distrugi garderoba. Cea mai importanta zona a fierului este, evident, talpa.

Cum sa cureti talpa fierului de calcat:

SARE

Fierul de calcat este un obiect electrocasnic extrem de util, care poate fi folosit si in alte scopuri, decat indreptarea cutelor de pe haine. Iata 7 intrebuintari neconventionale ale acestuia:

1. Pentru laminarea documentelor introduceti-le in folia de plastic speciala, acoperiti-le cu un prosop si treceti fierul de calcat pe de-asupra, apasand cu putere.

2. Pentru repararea gaurilor din parchetului turnati putina apa si treceti fierul de calcat pe de-asupra, de cateva ori si lemnul isi va reveni la starea initiala.

Iata cateva metode de indepartare a petelor de ceara de pe covoare:

Cu ajutorul unui fier de calcat

- Setati fierul de calcat la cel mai mic nivel sau folositi optiunea pentru aburi.
- Cu ajutorul unui cutit cu varf rotunjit indepartati cat de multa ceara de pe covor.
- Puneti hartie de impachetat sau un prosop de hartie pe ceara ramasa pe covor si treceti fierul de calcat de-asupra acesteia, in mod obisnuit, ca si cum ati calca haine.
- Continuati sa treceti fierul de calcat de-asupra petelor de ceara, pana le indepartati cu totul.
- Verificati daca au ramas pete de ceara pe covor.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.