Filme interzise

Lista articolelor despre filme interzise pe AflaCum.ro

Articole despre filme interzise

Citeste cele mai noi articole despre filme interzise publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre filme interzise, pe AflaCum.ro!

In lumea moderna pare aproape imposibil sa mai surprinzi sau sa mai scohezi cu ceva. Totusi, mass-media este plina de stiri care ne dezvaluie faptul ca anumite filme sunt interzise in unele tari, in mod oficial. Iata o lista de filme celebre interzise din motive ciudate in anumite state.

1. Django Unchained(Django dezlantuit). Pelicula lui Quentin Tarantino a fost interzisa in China, chiar in ziua premierei. Reprezentantii cinematografului care ar fi trebuit sa difuzeze premiera au motivat ca filmul nu poate fi prezentat din motive tehnice, din cauza cerintelor stabilite de China Film Group Corporation. Cel mai probabil, insa, filmul a fost interzis de autoritati din cauza nivelului ridicat de violenta. Interesant este ca mass-media au sustinut anterior ca regizorul pregatise o versiune speciala a filmului in care scenele violente erau mai putine. Django Unchained trebuia sa fie primul film al lui Tarantino prezentat in China.

2. Wonder Woman(Femeia minune). Wonder Woman este unul dintre cele mai de succes filme ale universului DC. Cu toate acestea, spectatorii din unele tari nu au putut sa se bucure de el, deoarece Gal Gadot este din Israel. La fel ca toate femeile din aceasta tara, ea a servit in armata. Acest fapt nu a fost vazut cu ochi buni in state precum Liban, Tunisia si Algeria. Au fost informatii in presa cum ca 2 lanturi de teatru din Qatar au interzis Wonder Woman chiar cu cateva zile inainte de premiera.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.