Flora intestinala, probiotic

Lista articolelor despre flora intestinala si probiotic pe AflaCum.ro

Articole despre flora intestinala si probiotic

Citeste cele mai noi articole despre flora intestinala si probiotic publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre flora intestinala si probiotic, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Protectis, tablete masticabile si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Lactobacillus reuteri Protectis ajuta la mentinerea unui echilibru sanatos al florei intestinale, impiedicand astfel multiplicarea micro-organismelor patogene.

Echilibrul florei intestinale detine un rol important in redobandirea sanatatii in mod natural, ajutand organismul sa lupte impotriva bacteriilor patogene. Are eficacitate demonstrata in numeroase studii clinice, fiind considerat un probiotic superior in clasa sa.

Citeste prospectul medicamentului Linex, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

LINEX este un probiotic modern care contine bacterii producatoare de acid lactic, existente in mod normal in tubul digestiv, cu rol semnificativ in reducerea simptomelor diareei si meteorismului abdominal.

Fiecare capsula contine:

Citeste prospectul medicamentului  CEcoflorina si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice si mod de administrare: Se recomanda in mod special in terapia auxiliara a refacerii florei microbiene intestinale, alterata in urma tratamentelor cu antibiotice si/sau chimioterapice, 1-2 flacoane pe zi, preferabil intre mese.

In timpul unei antibioterapii se recomanda administrarea de Ecoflorina in intervalul dintre doua doze de antibiotic.

Constipatia este un posibil efect secundar al oricarei diete cu putine calorii, mai ales in prima etapa.

Iata cativa pasi, prin care puteti preveni constipatiei, in timpul dietei Atkins:

Hidratati-va. Daca beti un litru si jumatate de apa pe zi veti avea un scaun normal.

Diareea este o boala comuna a cainilor. Atunci cand acestia mananca ceva ce nu ar trebui, pot avea scaunul moale, semn ca organismul vrea sa elimine substanta respectiva.

Daca va ingrijorati cu privire la sanatatea cainelui, puteti sa-l duceti de urgenta la veterinar, insa acest lucru nu este intotdeauna necesar. Majoritatea veterinarilor se bucura cand stapanii isi duc cainii la control, atunci cand ceva este in neregula, insa sunt dispusi sa le ofere sfaturi despre cum pot sa-i trateze acasa.

Puteti opri diareea cainilor, fara ajutor specializat, in cazul in care acestia nu prezinta urmatoarele simptome: