Constipatie

Lista articolelor despre constipatie pe AflaCum.ro

Articole despre constipatie

Citeste cele mai noi articole despre constipatie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre constipatie, pe AflaCum.ro!

Constipatia este o afectiune digestiva foarte comuna, ce afecteaza persoanele de toate varstele si care se manifesta prin dificultatea in eliberarea scaunului sau prin scaun excesiv de tare. Exista atat medicamente cat si remedii naturale impotriva constipatiei. Ne vom opri asupra a doua metode din cea de a doua categorie.

Cum sa scapi de constipatie. Seminte de chia. Semintele de chia sunt folosite in medicina traditionala ca remediu impotriva constipatiei. Continu o varietate de fibre insolubile care contribuie la inmuierea scaunului, facilitand tranzitul intestinal. Ce trebuie sa faci:

- adauga 2 lingurite de seminte de chia intr-un pahar cu apa;

Desi hemoroizii sunt un subiect tabu, foarte multe persoane se confrunta cu aceasta problema. Iata cum puteti evita aparitia acestora:

Preveniti constipatia, deoarece aceasta este una dintre cauzele principale ale aparitiei hemoroizilor.

Consumati alimente bogate in fibre, cereale integrale si legume cu frunze verzi, care sa va asigure un bun tranzit intestinal si un scaun regulat.

Constipatia este o afectiune digestiva foarte comuna, care afecteaza persoanele de toate varstele si care se manifesta prin dificultatea in eliberarea scaunului sau prin scaun excesiv de tare.

Cauzele constipatiei sunt alimentatia neechilibrata, consumul insuficient de lichide, obiceiul neregulat de a defeca, lipsa activitatii fizice, slabirea muchilor abdominali, hemoroizii, tratamentul cu anumite medicamente si abuzul de laxative.

Iata cateva remedii naturiste impotriva constipatiei:

Constipatia nu afecteaza doar oamenii, ci apare si in cazul cainilor.

Constipatia canina este o afectiune care cauzeaza disconfort, dureri si poate duce la imobilizare.

Iata cum puteti recunoaste simptomele, cum poate fi prevenita si cum se trateaza constipatia cainilor:

Constipatia in cazul felinelor este o afectiune comuna, mai ales in randul pisicilor mai in varsta, insa poate aparea la orice varsta.

In general, pisicile au unul sau doua scaune pe zi. Schimbarea acestui program poate indica aparitia constipatiei.

Iata cum se identifica si se trateaza constipatia in cazul felinelor:

Citeste prospectul medicamentului Stadalax si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Toate formele de constipatie, (la pacientii imobilizati în pat; în cazul schimbarii alimentatiei ori a mediului; datorate bolilor sau tulburarilor digestive); favorizarea evacuarii cand exista dureri, ca de pilda in cazul hemoroizilor; pre - si post - operator; pregatirea colonului pentru examene endoscopice.

Compozitie si Mod de Prezentare

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Regulax si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Constipatie cu...
Citeste prospectul medicamentului Rhamnolax si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Constipatie acuta,...
Citeste prospectul medicamentului Paragel si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Constipatie cronica,...
Citeste prospectul medicamentului Normoponderol si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Obezitate, constipatie...
Citeste prospectul medicamentului Mucofalk Apple, granule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Laevolac 670 mg/ml, solutie orala si afla pentru ce este indicat si cum se...