Gelatina, aspic

Lista articolelor despre gelatina si aspic pe AflaCum.ro

Articole despre gelatina si aspic

Citeste cele mai noi articole despre gelatina si aspic publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre gelatina si aspic, pe AflaCum.ro!

Aspicul se prinde mai repede daca in supa de carne si oase adaugati si foi de gelatina.

Ingrediente:

- 4 pahare cu zeama de carne,
- 14 foi de gelatina,
- 10 boabe piper,
- 2 foi de dafin,
- 2 cuisoare,
- ¼ ceasca de otet,
- 2 albusuri,
- coji de oua.

Mod de preparare:

Aspicul este o gelatina care se obtine de regula din carne de vita si porc care ii da tarie.

Ingrediente:

Pentru 1 ½ kg aspic:

-5 litri apa,
- 1 kg carne de vaca,
- 250 g oase gelatinoase,
- 2 picioare de porc,
- 2 picioare de vitel,
- 250 g vin alb,
- zarzavat de supa,
- 2 cuisoare,
- 2 foi de dafin,
- 10 boabe piper,
- o lingurita rasa de sare,
- 2 albusuri,
- cojile de la 2 oua.

Mod de preparare:

Citeste prospectul medicamentului  Gelaspon si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Pentru oprirea sangerarii si tamponare in marea si mica chirurgie, urologie, neurochirurgie, obstetrica si ginecologie, stomatologie si in interventiile chirurgicale din celelalte discipline medicale.

Substanta activa: Gelatina (burete de gelatina resorbabil)

Pentru ca jeleul sa se inchege, este nevoie sa se introduca in compozitie mai multe foi de gelatina.

Ingrediente:

120 grame zahar,
8 foi gelatina,
o lingura cacao.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.