Ghete, fotbal

Lista articolelor despre ghete si fotbal pe AflaCum.ro

Articole despre ghete si fotbal

Citeste cele mai noi articole despre ghete si fotbal publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ghete si fotbal, pe AflaCum.ro!

Alegerea unor ghete pentru fotbal este o provocare.

Nu toate magazine de profil iti pot oferi informatii suficiente, referitoare la acest produs. Acest articol te va ajuta in alegerea corecta a ghetelor pentru fotbal.

Pasi de urmat:

Cauta un magazin care comercializeaza aceste ghete. Daca locuiesti intr-un oras mai mic, s-ar putea sa fie mai greu sa gasest un magazin de specialitate. Alege magazinul care dispune de o gama cat mai variata a acestui produs.

Incaltamintea din piele intoarsa sau din nabuc( imitatie de piele de antilopa, cu aspect mat, catifelat, obtinuta din piei de bovine) necesita o ingrijire speciala. In lipsa acestui proces, ghetele se vor degrada destul de repede. Iata tot ce trebuie sa stii despre ingrijirea ghetelor din piele intoarsa/nabuc.

Curatarea petelor mici

1. Indeparteaza resturile mici cu o perie moale. Periaza gheata incepand din partea de sus a gleznei, inainte si inapoi. Poti folosi o perie moale sau o perie speciala conceputa pentru pielea intoarsa, cunoscuta si ca perie pentru piele de caprioara.

Facebook a updatat aplicatia Messenger, in martie 2016, pentru a lansa un joc ascuns de bachet, care a devenit atat de popular incat, in luna iunie, a fost lansat un alt joc ascuns, de aceasta data de fotbal.

Iata cum functioneaza acesta:

Updatati aplicatia Messenger la cea mai recenta versiune. Facebook a lansat jocul de fotbal, impreuna cu un nou set de emoji, o data cu update-ul din 13 iunie, 2016.
o Pentru a updata aplicatia iOS, vizitati App Store.
o Pentru a updata aplicatia pe Android, vizitati Play Store.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.