Giardioza

Lista articolelor despre giardioza pe AflaCum.ro

Articole despre giardioza

Citeste cele mai noi articole despre giardioza publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre giardioza, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Tinidazol 500 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Giardioza, trichomoniaza genito-urinara (la ambele sexe), amoebiaza intestinala si hepatica, gingivita ulcerativa necrozata (Vincent), vaginita nespecifica, infectii cu germeni anaerobi (si pentru prevenirea preoperatorie a acestora).

Compozitie: Un comprimat filmat contine 500 mg tinidazol.

Giardioza este o boala transmisa pe calea apei si este cauzata de un parazit (Giardia lamblia), care traieste in intestinele oamenilor si ale animalelor, producand oua, greu de distrus.

Mediile de dezvoltare ale acestui parazit sunt: mancarea, suprafetele, solul si apa, care a fost contaminata cu fecalele animalelor sau oamenilor infestati.

Oamenii sunt infectati prin inghitirea parazitului si acesta este transmis prin apa contaminata, la gradinita sau prin contact cu familia. Giardioza cauzeaza diaree si este o boala foarte comuna.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.